Praktische info


Start & finishlocatie en -uren


Bereikbaarheid & parkings


Afhalen van je kaderplaatje


Toiletten


Deelnamepakket voor elke deelnemer


Pendeldienst


Technische Service - noodnummer


Gratis vervoer van kleine bagage/kledij (enkel voor 247 km)


Pastaparty


Respecteer de wegcode en fiets proper!


SKODA Comfort Zone


SKODA Classic Challenge


Fotoservice


Brussels Airlines promotie


Volgwagens


Rij de tocht van 239 km over een groot deel van het parcours dat de profs de dag nadien afleggen. Dat is de ultieme uitdaging. Maar ook de tochten van 134 en 71 km laten je met de gekende klassieke kuitenbijters en de finale kennismaken.

Enkele van deze bekende klassieke hellingen kun je hieronder al eens virtueel verkennen.

Parcours in detail


Molenberg


Koppenberg


Taaienberg


Oude Kwaremont


Paterberg


Bereid je optimaal voor op jouw sportieve uitdaging samen met MyEnergyLab

Wil je toewerken naar een bepaalde afstand of je voorbereiden op een specifieke fietstocht? Energy Lab biedt met MyEnergyLab het ultieme online trainingsplatform voor fietsers van alle niveaus!

Energy Lab staat bekend als dé referentie op vlak van trainingsbegeleiding. Zowel recreatieve als competitieve fietsers konden al terecht in de labo's in Paal-Beringen, Gent, Bree en Eindhoven voor een conditietest, uitgebreid advies en een daaraan gekoppeld trainingsschema. Met MyEnergyLab is de start van je sportieve droom vanaf nu nog maar enkele muisklikken verwijderd! In een mum van tijd stel je zelf een volledig gepersonaliseerd trainingsschema voor een bepaalde afstand of fietstocht samen, en dat alles voor slechts 1 euro per week.

Nadat je sportprofiel ingesteld is, kan je een persoonlijk trainingsschema aanmaken. Eerst selecteer je je sport (lopen of fietsen) en niveau (beginner/gevorderde/expert). Dan kies je voor een bepaald evenement in binnen- of buitenland (bijvoorbeeld de Ronde Van Vlaanderen, Peter Van Petegem Classic, Tilff - Bastogne - Tilff) of een bepaalde afstand (tot 280 km) om naar toe te werken. Vervolgens selecteer je het aantal weken dat je wil trainen, het aantal trainingsdagen per week en je doeltijd. Daarna kan je overgaan tot de aankoop van het door jou samengestelde schema.

Genoeg theorie, tijd om aan de praktijk te beginnen! In het dasboard zie je linksboven meteen de inhoud van je eerstvolgende training te zien. Daarnaast krijg je ook in één oogopslag een handig overzicht met je trainingskalender, trainingsschema's, logboek, statistieken en een evenementenkalender. Training afgewerkt? Even afvinken en op naar de volgende sessie, die je weer een stapje dichter bij je sportieve doel brengt!

Wie zich nu inschrijft voor de Ronde van Vlaanderen Cyclo kan genieten van een gratis gepersonaliseerd trainingsschema, aangeboden door Decathlon!

Opgelet: dit aanbod is beschikbaar tot 8 weken voor het evenement

Meer informatie via www.myenergylab.be