U bezoekt momenteel editie 2013 van de website.

>> Klik hier om naar de huidige editie over te schakelen.

>> Sluit dit venster om op deze site te blijven.
Hoe geraak ik er?
Trein & gratis pendelbussen:
We raden aan om zoveel mogelijk met de trein naar Energy Park Averbode te komen. Vanaf het NMBS-station van Zichem voorzien we vanaf 11 uur tot 18.30 uur gratis pendelbussen naar Race Against Nature. De uren van de pendelbussen zullen afgestemd zijn op de aankomst van de belangrijkste treinen vanuit Leuven en Antwerpen. Hou hier zeker rekening met 45 minuten extra reistijd.
Auto: speciale aanrijroutes voor parkings:
Kom je toch met de auto? Gebruik zeker GEEN GPS, maar volg de signalisatie van de organisatie naar de verschillende parkings. Er zal immers een speciale parkingroute opgesteld worden met enkelrichtingsverkeer. Bovendien zullen sommige straten in de omgeving van Energy Park Averbode afgesloten zijn voor het verkeer.

4 Neem op de E314 uitrit 25 HALEN en op de E313 uitrit 24 Geel-Oost (Geel-West is trouwens afgesloten omwille van wegenwerken). Vanaf beide uitritten volg je de pijlen naar Race Against Nature.

Maak gebruik van de gratis bezoekersparkings en ga NIET in de straten rond Energy Park Averbode parkeren. Zo beperk je de hinder voor de omwonenden en blijven deze straten vrij voor hulpdiensten en het openbaar vervoer

Opgelet! Er geldt een nultolerantie voor foutparkeren, de politie zal verbaliseren en indien nodig voertuigen laten wegslepen!

Vertrek op tijd! De parkings bevinden zich op wandelafstand van de start. Hou rekening met een half uurtje extra reistijd.