Proximus Diamond Games Proximus Diamond Games
  NL      FR      EN  
Home
Programma
Speelsters
Kids Day
Locatie
Partners
Organisatie
Editie 2002

Sport.be

Reserveer nu al je tickets voor 2004!

Tussen 13 en 22 februari 2004 zal de top van het internationale vrouwentennis opnieuw in het Sportpaleis van Antwerpen aantreden. Zal Venus Williams tijdens deze editie het diamanten racket ter waarde van 1 miljoen euro definitief veroveren? Reserveer nu al je tickets >>

Venus Williams mocht de diamanten racket voor de tweede keer even vasthouden. Ze klopte Kim Clijsters in de finale. (foto reporters) >>
Ook Clijsters kan Venus niet stoppen
Venus Williams heeft voor de tweede keer op rij de Proximus Diamond Games gewonnen. In de finale klopte de Amerikaanse Kim Clijsters in twee sets. Clijsters won wel vlot het dubbelspel.
BEKIJK DE FOTOSPECIAL VAN DE FINALE
Venus Williams: "Rendez-vous volgend jaar "
"Ik kick echt op dat racket. Volgend jaar neem ik het mee naar huis." Dat waren de eerste woorden van Venus Williams na de gewonnen finale.
Lees verder
Kim Clijsters: "Venus was gewoon beter"
Kim Clijsters was achteraf sportief na de nederlaag. "Venus was gewoon beter," zei de Limburgse.
Lees verder
Kim wint wel dubbelfinale
Kim Clijsters heeft aan de zijde van Ai Sugiyama het dubbelspel gewonnen. Het Belgisch-Japanse duo klopte met groot gemak Emilie Loit en Nathalie Dechy.
Lees verder
Tornooi klokt af op 98070 bezoekers
De Proximus Diamond Games waren op alle vlakken geslaagd. De bezoekersaantallen piekten, de speelsters waren erg tevreden en met Venus Williams had het tornooi een prachtige winnares.
Lees verder


Proximus

Siemens
Sanex
Delta Lloyd
Mitsubishi
WTA

[an error occurred while processing this directive]