X
Etixx Classics Tour Logo

Omloop Het Nieuwsblad Cyclo

"Feel like a pro"

25.02.2018

INFO INSCHRIJVEN

Omloop Het Nieuwsblad Cyclo

Met de Omloop Het Nieuwsblad opent de gloednieuwe Etixx Classics Tour met een knaller van formaat! Dokker over de kasseien van de Haaghoek, beklim tot tien legendarische hellingen in de Vlaamse Ardennen en geef het beste van jezelf in de volledig vernieuwde finale met de Muur en de Bosberg als uitschieters. Als klap op de vuurpijl kom je aan in Meerbeke (Ninove), waar tot 2011 de mythische aankomst lag van de Ronde van Vlaanderen. Op zaterdag 24 februari strijden de profs er voor de bloemen in de Omloop Het Nieuwsblad, een dag later is het jouw beurt om te schitteren in de eerste wielerklassieker van het nieuwe cycloseizoen.

Je hebt keuze uit 3 afstanden, 62, 88 en 123 km. Wie voor de langste afstand kiest vertrekt net zoals de profs uit Gent en rijdt naar Ninove. Wie voor de andere afstanden kiest, vertrekt en finisht in Ninove.

PARCOURS PRAKTISCH INFO

Feel Like a Pro

Tijdens de Omloop Het Nieuwsblad Cyclo voel jij je profrenner voor een dag! Voor de profs is dit de eerste echte klassieker van het wielervoorjaar, net als voor de wielertoeristen. Starten doe je in de schaduw van 'T Kuipke, een echte wielertempel. Van daar vertrek je richting Meerbeke (Ninove) waar de dag voordien de profrenners om de bloemen strijden tijdens de Omloop Het Nieuwsblad. Onderweg dokker je over identiek dezelfde kasseien, beklim je dezelfde loodzware hellingen en geef je alles tijdens de volledig vernieuwde finale op de Muur van Geraardsbergen en de Bosberg. Kan ook jij, zoals de profs, het zegegebaar maken wanneer je over de finish rijdt in Meerbeke? Ride Like a Pro, Feel Like a Pro!

PARCOURS

In dé openingsklassieker van het wielerseizoen 2018 maak jij kennis met het volledig vernieuwde parcours van de Omloop Het Nieuwsblad. Kasseistroken als Haaghoek of Ruitersstraat, hellingen als de Eikenberg, Wolvenberg of de Leberg én een volledig vernieuwde mythische finale, je krijgt ze allemaal voor de wielen geschoven. Denk jij over het juiste stel benen te beschikken? Ga dan voor de 123 km (10 hellingen, 4 kasseistroken), start in Gent en kom aan in Ninove. Begin je het wielervoorjaar liever met een kortere afstand, dan zijn er de parcours van 88km (1 kasseistrook, 7 hellingen) en 62km (4 hellingen), die beiden zowel starten als aankomen in Ninove.

Ontdek hier het parcours!

HELLINGEN & KASSEISTROKEN

 

Parcours Eikenberg

1 Eikenberg

Een vaste waarde in zowel de Omloop Het Nieuwsblad als heel wat andere voorjaarsklassiekers. De Eikenberg is zeker niet de langste en ook niet de steilste kasseihelling in de Vlaamse Ardennen, maar zal ook de getrainde wielertoerist een eerste keer naar adem doen happen tijdens Omloop Het Nieuwsblad Cyclo.

Meer info

Parcours Wolvenberg

2Wolvenberg

Na de Eikenberg trekt de Omloop Het Nieuwsblad Cyclo meteen naar de Wolvenberg, een steile asfalthelling in Oudenaarde met een maximaal stijgingspercentage van 17,3%.

Meer info

Parcours Molenberg

3Molenberg

Vorig jaar opnieuw opgenomen in het parcours van Omloop Het Nieuwsblad voor de profs en ook dit jaar van de partij in zowel de profwedstrijd als de cyclo. Met een maximum stijgingspercentage van 14,2 % en veeleisende kasseien zal de Molenberg in beide parcours een prominente rol spelen.

Meer info

Parcours Haaghoek/Leberg

4Haaghoek/Leberg

De 1,7km lange, golvende, kasseistrook in Sint-Kornelis-Horebeke is één van de speerpunten in de Omloop Het Nieuwsblad voor profs. Maar liefst 3 passages over de Haaghoek zorgen voor een serieuze schifting in de openingsklassieker van het wielerseizoen. Als wielertoerist hoef je de Haaghoek slechts één keer te overwinnen, belonen doen we je niet met rust, maar met de smalle en steile Leberg!

Meer info

Parcours Muur Van Geraardsbergen

5Muur Van Geraardsbergen

Komende van Brakel en na enkele snel opéénvolgende hellingen, loert de Muur van Geraardsbergen in de verte. Na enkele jaren van afwezigheid werd De Muur vorig jaar opnieuw opgenomen in de Ronde van Vlaanderen, daarnaast zal hij dit jaar ook schitteren in de finale van Omloop Het Nieuwsblad. Je krijgt er 1km aan kasseien voorgeschoteld, met een maximum stijgingspercentage van bijna 20%. Kortom, de meest iconische helling op weg naar Meerbeke!

Meer info

Parcours Bosberg

6Bosberg

Het spreekwoord “De laatste loodjes wegen het zwaarst” was zelden zo toepasselijk als in de Omloop Het Nieuwsblad Cyclo. Wie de laatste helling en kasseien overwint, wordt beloond met één rechte, licht dalende, lijn naar de finish. Hopelijk heb je wind in de rug!

Meer info

PRAKTISCH

DEELNAMEPAKKET

 • Een ongevallenverzekering (geen helm = niet verzekerd)
 • Seingevers op het parcours en aan de start-/finishlocatie
 • Een uitgebreide bevoorrading* aan elke controlepost met Etixx sportvoeding en sportdrank, water en een uitgebreid assortiment aan koeken en fruit
 • Technische bijstand en pechverhelping
 • Bewaakte fietsenstalling
 • Kleedkamers en douches
 • Infokaart met hellingen, kasseistroken en bevoorradingen
 • Perfecte signalisatie op het parcours
 • Tijdsregistratie en video-opname voor elke deelnemer
 • Medische service op iedere controlepost en aan de aankomst
 • Koffie aangeboden voor de start
 • Massage bij de finish

* Bevoorrading enkel op vertoon van het kaderplaatje! Deelnemers zonder kaderplaatje worden niet op het parcours toegelaten.

AFHALEN DEELNAMEPAKKET

Bij je online inschrijving krijg je van ons meteen je E-ticket toegestuurd. Op vertoon van je E-ticket (geprint of op smartphone) kan je ter plaatse je kaderplaatje afhalen aan de Scan & Ride balies. Dankzij de Scan & Ride hoef je zelfs niet meer van de fiets en verlies jij geen tijd aan de start van jouw favoriete wielertocht!

Schrijf je liever ter plaatse in? Dan kan je terecht in de aangegeven inschrijvingszone en krijg je na betaling jouw kaderplaatje. Wij raden je ten sterkste aan om je fiets te stallen in de bewaakte fietsenparking zodat je zonder zorgen en rustig je inschrijving kan afhandelen!

De inschrijvingsstand is geopend op zondag 25 februari:

In Gent:

 • 123 km: tussen 8u en 9u

In Ninove:

 • 88 km: tussen 8u en 10u
 • 62 km: tussen 8u en 11u

Inschrijven

START

Gent (’t Kuipke, Citadelpark – Gent)

 • 123 km: 8u – 9u

Ninove ( PTI – PCVO Dender en Schelde, Centrumlaan, Ninove)

 • 88 km: 8u – 10u
 • 62 km: 8u – 11u

FINISH

PTI – PCVO Dender en Schelde, Centrumlaan 160, Ninove (62, 88 en 123 km). De laatste bevoorradingspost sluit om 14u. Indien je hier later arriveert, ben je geen officiële deelnemer meer en ben je verplicht om de kortste weg naar de finish te nemen. De finish in Ninove sluit officieel om 16u00.

Overnachting

Meer info over de overnachtingsmogelijkheden vind je via volgende toeristische diensten:
Visit Gent – https://visit.gent.be/nl/home
Toerisme Oost-Vlaanderen - www.tov.be - Tel: 09/ 267 70 70
Toerisme Ninove - https://www.ninove.be/slapen-in-ninove-2 - 054 31 32 85

SHUTTLEDIENST

NINOVE » GENT

Vertrek je vanuit Gent (123km) dan is er een shuttledienst (busvervoer met fietsremorque) voorzien tussen Ninove en Gent. De shuttledienst kan je 's morgens of 's avonds nemen, naar eigen keuze. Ze rijdt om 6u30, 14u en 15u30 vanuit Ninove naar Gent, je keuze dien je bij je inschrijving aan te geven! Kostprijs bedraagt €25 per persoon.

Boek je shuttle samen met je inschrijving.

De organisatie is niet aansprakelijk voor schade aan fietsen tijdens het vervoer van en naar het evenement, op het evenement en op de plaats van overnachting.

GRATIS VERVOER KLEINE BAGAGE

Vertrek je vanuit Gent voor 123 km, dan voorzien we voor jou een transport van je bagage richting Ninove.

 • Vertrek vanuit Gent: 8u00
 • Af te halen in Ninove: vanaf 12u00

INSCHRIJVEN

Parcours gekozen? Prima! Hieronder vind je alle tarieven voor de Omloop het Nieuwsblad Cyclo, maar wees er snel bij, er zijn slechts 6.000 tickets beschikbaar!

Tarieven (*) 62km 88km 123km
De Ontsnapping (tot en met 12/02) 13 € 15 € 17 €
Het Peloton** (na 12/02) 16 € 18 € 20 €

Vroeg inschrijven loont de moeite!

Spring mee met de vroege vlucht en schrijf je in tot en met 12/02, zo bevind je je in de ontsnapping en geniet je van een voordelig tarief.

Heb je de juiste ontsnapping gemist en schrijf je pas in na 12/02? Geen zorgen, ook het Peloton zal zich laten gelden en zal van de openingsklassieker van het voorjaar een topeditie maken.

Bekijk hier het deelnamepakket

*Opgelet: Bij je inschrijving wordt er €5 waarborg toegevoegd voor het gebruik van je kaderplaatje dat voorzien is van een chip. Je krijgt deze waarborg terugbetaald bij aankomst of kan het inruilen voor een originele T-shirt.

** Leden van Cycling Vlaanderen genieten nog van het voordeeltarief van 'De ontsnapping'.

Wie vertrekt vanuit Gent ( 123 km) kan ‘s morgens en ’s avonds beroep doen op onze shuttledienst vanuit Ninove. Reserveren kan onmiddellijk bij je inschrijving. Meer info hierover vind je hier.

GROEPSINSCHRIJVING (tot en met 12/02)

 • Voor een groepsinschrijving moet je met minstens 10 personen zijn (over al de afstanden heen). Ben je met minder dan 10, dan worden de groepsleden verder behandeld als individuele deelnemers en moet men hun kaderplaatje individueel afhalen.
 • Groepsinschrijvingen kunnen enkel via de officiële online inschrijvingsmodule. Excellijsten e.d.m worden niet meer aanvaard.
 • Op het inschrijvingsformulier dien je eerst een groep aan te maken. Je ontvangt vervolgens een e-mail met de groepsnaam en je groepscode. (Met deze code en het door jou gekozen paswoord (vergeet dit niet!) kan je de groep altijd beheren.) Vervolgens kan je deelnemers toevoegen, verwijderen enz. Enkel de groepsverantwoordelijke kan deelnemers valideren. Je kan zoveel deelnemers aan je groep toevoegen als je wil.
 • Inschrijvingen kunnen als één pakket (alles samen) of individueel worden opgehaald. Geef dit duidelijk aan op het inschrijvingsformulier. Wanneer je ervoor kiest om alles samen af te halen, kan dit enkel en alleen door de groepsverantwoordelijke gebeuren. Bij individuele afhaling krijgen alle deelnemers een aparte bevestingsmail met alle info om hun nummer af te halen.
 • Wanneer je groep volledig klaar is, dan moet jij, als groepsverantwoordelijke de volledige groep betalen. De inschrijvingen zijn pas bevestigd als de groep doorgestuurd én betaald is. Op dat ogenblik kunnen er GEEN WIJZIGINGEN meer aan je groep gebeuren. Wijzigingen aan je groep kunnen dan enkel nog ter plaatse aan de inschrijvingsstand gebeuren. Hiervoor wordt een administratiekost van € 5 per wijziging aangerekend.
 • KLIK HIER OM NAAR DE INSCHRIJVINGSMODULE TE GAAN

GEZONDHEID

De organisator raadt iedereen aan om geen zware inspanningen te leveren waarop men fysiek niet goed voorbereid is. Maak verstandige keuzes aangaande de afstand die je wil afleggen en/of het tempo dat je je lichaam wil opleggen. Wie prestatiegericht en aan hoge intensiteit wil sporten, laat zich best jaarlijks controleren door een (sport)arts. Het voorleggen van medische attesten is niet verplicht.

Het is aan de sporter zelf om te beslissen hoe hij omgaat met de informatie die hij meekrijgt tijdens een medische controle.

De organisator draagt dienaangaande geen verantwoordelijkheid.

Meer informatie over gezondheid & sporten vind je .

Sporten is leuk, gezond en voor de meeste mensen zeer veilig. Sommige personen hebben echter een verhoogd risico op problemen tijdens de fysieke activiteit, waardoor extra medische opvolging mogelijks is aangewezen. Als je voldoet aan één of meerdere van onderstaande condities, dan is het raadzaam om contact op te nemen met je arts of een sportmedische keuring te ondergaan vooraleer je meer of intensiever gaat sporten:

 • Je neemt medicatie ter behandeling van hoge bloeddruk, hart- en vaatziekte, longziekte
 • Je hebt ooit last gehad van hoesten, kortademigheid of andere ademhalingsstoornissen tijdens of na inspanning of je lijdt aan asthma
 • Je hebt de afgelopen 5-10 jaar gerookt of je bent nog niet langer dan 6 maanden gestopt met roken na een periode van 5-10 jaar
 • Je hebt een hoge bloeddruk en/of een verhoogde cholesterolwaarde
 • Je bent flauwgevallen of duizelig geworden tijdens of na een inspanning
 • Je hebt ooit hartkloppingen, ritmestoornissen of pijn in de bortstreek gehad tijdens of na het sporten of men heeft je ooit verteld dat je een hartgeruis hebt
 • Een familielid, jonger dan 55 jaar is plots gestorven wegens gezondheidsproblemen (hart- en vaatziekte, wiegedood)
 • Je hebt problemen met de lever, nieren of schildklier, diabetes


Ik doe mee

Bij inschrijven verklaar je je automatisch akkoord met de .

Algemene voorwaarden

U schrijft zich in voor deelname aan een evenement van Peloton, een samenwerking tussen GOLAZO SPORTS NV, met maatschappelijke zetel te Schoebroekstraat 8, 3583 Paal-Beringen, BTW BE 0442.115.211, hierna GOLAZO en FLANDERS CLASSICS, met maatschappelijke zetel te Harensesteenweg 228, 1800 Vilvoorde, BTW BE 0818.388.802, samen optredend als ORGANISATOR. Voor al uw vragen zijn GOLAZO en FLANDERS CLASSICS uw aanspreekpunt. GOLAZO is te bereiken elke werkdag tussen 9u en 17u. Telefoon: 011/45.99.00 - E-mail: info@golazo.com; FLANDERS CLASSICS is te bereiken elke werkdag tussen 9u en 17u. Telefoon: 02/ 303 35 00 – E-mail: info@flandersclassics.be

 1. Artikel 1. Inschrijving
  De Deelnemer verklaart hierbij op het moment van inschrijving min. 18 jaar te zijn of de toestemming van zijn wettelijke voogd te hebben om zich in te schrijven voor het evenement. De inschrijving is slechts geldig indien het inschrijvingsformulier volledig en naar waarheid is ingevuld, het inschrijvingsgeld en betaling voor extra's volledig is voldaan en deze algemene voorwaarden zijn aanvaard.
 2. Artikel 2. Herroepingsrecht
  De inschrijving valt onder de diensten bedoeld in Art. VI, 53, 12° WER waarvoor het herroepingsrecht is uitgesloten. In geval van niet-deelname, ongeacht om welke reden, kan er geen aanspraak gemaakt worden op de terugbetaling van het inschrijvingsgeld en eventuele extra's.
 3. Artikel 3. Annulering van het evenement
  Indien het evenement op grond van uitzonderlijke omstandigheden niet kan doorgaan, zal ORGANISATOR voor zover mogelijk de deelnemers een gelijkwaardig alternatief bieden in de vorm van de mogelijkheid zichzelf gratis in te schrijven voor een nieuwe/de volgende editie van hetzelfde evenement, of een ander evenement van ORGANISATOR. ORGANISATOR zal per evenement beslissen welke van deze alternatieven op het evenement van toepassing zijn. ORGANISATOR kan in geen geval verplicht worden tot terugbetaling van het inschrijvingsgeld en eventuele extra's (zoals o.a. merchandising, T-shirts, trainingsschema, goede doel, ...)
 4. Artikel 4. Deelname
  Deelname aan het evenement kan enkel met een geldig inschrijving en indien aan volgende leeftijdsvereisten is voldaan:

  Loopevenementen
  • Vanaf 10km: min. 12 jaar op het moment van deelname
  • Vanaf 21km: min. 16 jaar op het moment van deelname
  • Vanaf 42km: min. 18 jaar op het moment van deelname

  Fietsevenementen
  Deelnemers jonger dan 16 jaar moeten steeds vergezeld zijn van een persoon ouder dan 18 jaar. Tijdens de deelname moet het bewijs van inschrijving (borstnummer, stuurnummer, polsbandje, ... ) steeds zichtbaar zijn. De deelnemer zal steeds respect hebben voor het milieu. De deelnemer waakt over zijn eigen veiligheid en die van de andere deelnemers. Deelnemers dienen de instructies van de organisatie, medische teams en politie te volgen. Op fietsevenementen zal de deelnemer steeds een valhelm dragen. De wegcode dient gerespecteerd te worden. De organisatie behoudt zich het recht voor om deelnemers die de bepalingen uit deze algemene voorwaarden niet respecteren of een gevaar vormen voor zichzelf of voor derden uit te sluiten van deelname.
 5. Artikel 5. Prijzen
  De vermelde prijzen zijn steeds in euro uitgedrukt en inclusief btw, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld.
 6. Artikel 6. Betaling
  De deelnemer dient steeds vooraf, bij inschrijving, het volledige bedrag van de inschrijving (inschrijfgeld en extra's) te betalen en dit via het voorziene online betalingssysteem. ORGANISATOR meent alle mogelijke en relevante voorzorgen te hebben genomen en handelt zodoende als een normale en zorgvuldige online-verkoper. Eventuele diefstal kan dan ook niet tegen haar worden ingeroepen.
 7. Artikel 7. Wijziging van de inschrijving
  Deelnemers die hun inschrijving voor een evenement willen doorgeven aan een ander persoon kunnen dit op de dag van het evenement ter plaatse. Ze betalen hiervoor de administratieve kost zoals ter plaatse geafficheerd. Deelnemers die van afstand willen wisselen, kunnen dit ter plaatse, op de dag van het evenement. Ze betalen hiervoor een administratieve kost zoals ter plaatse geafficheerd. Indien voor de nieuw gekozen afstand een meerprijs geldt, zal ook die worden aangerekend.
 8. Artikel 8 Gezond & veilig sporten
  Deelnemen vereist een goede gezondheid. De deelnemer verklaart te voldoen aan deze voorwaarde. De organisatie beveelt voor deelname een preventief sportmedisch onderzoek aan bij een erkend sportarts.
 9. Artikel 9. Persoonsgegevens en intellectuele eigendomsrechten
  Alle informatie van de deelnemers is bestemd voor ORGANISATOR. Zij mag evenwel doorgegeven worden aan de partijen die contractueel verbonden zijn met ORGANISATOR. De wet van 8 december 1992 i.v.m. de bescherming van de persoonlijke levenssfeer t.o.v. gegevensverwerking, voorziet het toegangsrecht tot de gegevens en het verbeteren ervan. De deelnemer kan te allen tijde vragen om verbetering van zijn persoonsgegevens, via de contactgegevens opgenomen in deze algemene voorwaarden. Door uw deelname aan het event verklaart u zich akkoord met een eventueel gebruik van uw gegevens, foto of portretrecht in druk, film, video e.a. voor promotionele doeleinden van ORGANISATOR en haar events, zonder hiervoor een vergoeding te claimen. De deelnemer verklaart zich bekend met het feit dat er gebruik kan worden gemaakt van technieken die het mogelijk maken om op ieder gewenst moment zijn/haar precieze locatie te achterhalen door het opvangen van signalen van de chip, opgenomen in het bewijs van deelname dat de deelnemer draagt. De deelnemer verleent de toestemming aan ORGANISATOR om deze informatie openbaar te maken, zodat deze door iedereen kan worden gezien. De deelnemer verleent toestemming aan ORGANISATOR zijn locatie realtime te volgen (live tracking) op een wijze als hiervoor omschreven, om deze gegevens op te nemen in een bestand, te verstrekken aan derden en te publiceren via internet, via social media en via mobiele applicaties.
 10. Artikel 10. Opmerkingen/klachten
  Opmerkingen dienen ingediend te worden via één van in de aanhef vermelde kanalen. ORGANISATOR zal steeds in alle redelijkheid proberen om elke opmerking te behandelen en dit binnen de 10 dagen na ontvangst via één van bovenvermelde kanalen. Indien dit niet lukt, zal dit eveneens aan de deelnemer worden gemeld en een alternatief tijdsverloop worden voorgesteld.
 11. Artikel 11. Geldigheid clausules
  Indien één of enkele artikels van deze voorwaarden nietig of onwettig zouden zijn, om welke reden dan ook, doet dit geen afbreuk aan de geldigheid van de andere onderdelen van de voorwaarden.

Etixx fuels your goal!

Om je optimaal bij te staan in de selectie van de meest aangewezen sportvoeding ter bevordering van energieproductie, hydratatie, spieropbouw, recuperatie... voor, tijdens en na de training en in de aanloop van een wedstrijd, neem je best hier een kijkje.

We begeleiden je graag met een specifiek aangepast voedingsschema voor de klassieker Omloop het Nieuwsblad, met vermelding van de juiste bevoorradingspunten.

Hieronder alvast een algemeen voedingsschema. Dit wordt binnenkort gewijzigd naar een specifiek voedingsschema voor Omloop Het Nieuwsblad.

Etixx voedingsschema

Ga ook zeker eens langs bij een van onze partnerapotheken voor de keuze van het juiste product.

Vergeet niet: Een goede voorbereiding is een halve overwinning! VEEL SUCCES!

Etixx nodigt je uit! Kom in januari naar één van de infosessies en leer hoe sportvoeding jouw fietsprestaties kan verbeteren.

INSCHRIJVEN MEER INFO

GOEDE DOEL : VZW Stop Darmkanker

VZW Stop Darmkanker

 

De vzw Stop Darmkanker is een jonge, dynamische en onafhankelijke NGO met als motto: kennis delen kan levens redden.

De vzw Stop Darmkanker wil iedereen overtuigen dat door vroegtijdige opsporing van poliepen en darmkanker het sterftecijfer door darmkanker drastisch zal dalen. Darmkanker is een sluipmoordenaar.

Elk jaar krijgen meer dan 8500 Belgen de diagnose van darmkanker. Dagelijks sterven er 9 mensen aan darmkanker. Darmkanker is de tweede meest voorkomende kanker bij vrouwen en de derde meest voorkomende kanker bij mannen. Als darmkanker in een vroegtijdig stadium wordt ontdekt, heeft men méér dan 90% kans op genezing. De kennis over darmkanker is nog steeds ontoereikend. Extra middelen zijn nodig om de ziekte te bestrijden.

Ook jouw bijdrage kan levensreddend zijn. Bij je inschrijving heb je de mogelijkheid om 5,10 of 15€ te doneren voor vzw Stop Darmkanker.

Meer info op www.stopdarmkanker.be

The essential Guide for cycling in Flanders

Cycling in Flanders

Cycling in Flanders is een project van Toerisme Vlaanderen om de buitenlandse wielertoerist te overtuigen om minstens 1 maal in zijn leven een kasseihelling onder zijn/haar wielen te schuiven.

Wil je meer weten?

www.cyclinginflanders.cc

Cycling Vlaanderen

Cycling Vlaanderen

Fietsen over een typisch Vlaams parcours: bochtig, hoog en laag, onder en boven. Dat is waar Cycling Vlaanderen voor staat! Ontdek samen met ons de oneindige rijkheid van het fietsen en deel jouw passie met duizenden andere wielerfanaten! Sluit je aan en laat je verrassen door de vele voordelen die je ontvangt als lid!

CONTACT

Wij zijn als organisator uiteraard zeer geïnteresseerd in je ervaring van ons evenement. Wij horen graag je opmerkingen, reacties of ideeën. Vul het onderstaande formulier in. Wij kijken alvast uit naar je reactie.

ORGANISATIE & PERS

Peloton
Ottergemsesteenweg Zuid 808
9000 Gent
België
Peloton