Inschrijven

Online inschrijvingen
(t.e.m. zaterdag 7 april - 23u59)

Voorinschrijvingstarieven

Afstanden t.e.m. 26/03 Vanaf 27/03 t.e.m. 07/04
Kids Run 1 km € 5 € 8
5 km € 10 € 14
10 km € 15 € 18
21 km € 25 € 30
21 km Run & Bike € 40 per duo € 50 per duo
T-shirt € 12 (per persoon)

Borstnummers worden niet op voorhand opgestuurd, maar kan je ter plaatse snel en eenvoudig afhalen. Meer informatie over het ophalen van je borstnummer vind je hier.

Schrijf je nu online in!

T-shirt

Bij inschrijving kan je een functioneel T-shirt van de North Sea Port Run Gent 2018 bestellen. Dit technisch T-shirt (100% polyester) kost slechts € 12.

Wisselen van naam

Een borstnummer kan overgenomen worden door een andere loper door ter plaatse aan de wisseldesk een formulier in te dienen en € 5 (administratiekost) te betalen. Deze wissel is nodig om als loper verzekerd te zijn.

Gentse Luuper

Brouwerij Roman beloont ook dit jaar de échte Gentse luuper met een bierpakket. Dit leuke cadeau is er voor iedereen die in 2018 meedoet aan elk van de 5 mooiste Gentse loopevents: Gent Urban Trail (25/3), de North Sea Port Run Gent (8/4), de Stadsloop De Gentaar (20/5), de Runners' lab Midzomernachtrun én de Volvo Trucks Midwinternachtrun.

Algemene voorwaarden

Indien je je inschrijft, verklaar je je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden. Klik hier.

GROEPSINSCHRIJVING
(t.e.m. maandag 26 maart - 23u59)

Online inschrijven kan tot en met maandag 26 maart 2018, 23u59 met online betaling. Het inschrijvingsgeld dient uiterlijk op maandag 26 maart betaald te zijn. Inschrijvingen die op dat moment niet betaald zijn, vervallen.

ENKEL EN ALLEEN ALS JE MET 10 OF MEER DEELNEMERS BENT (OVER ALLE AFSTANDEN HEEN ) KAN JE JE INSCHRIJVEN VIA DE GROEPSINSCHRIJVINGSMODULE EN KIEZEN VOOR GEZAMENLIJKE AFHALING. Ben je met minder dan 10, dan kan je je nog steeds als groep inschrijven maar dient elk groepslid zijn of haar borstnummer individueel af te halen.

BEN JE MET MINDER DAN 10 EN WIL JE TOCH SAMEN INSCHRIJVEN? DAT KAN! Het is mogelijk om meerdere personen aan jouw inschrijving toe te voegen vooraleer je betaling te voldoen. Bij inschrijving via het individuele inschrijvingsformulier dien je de gegevens van de eerste loper volledig in te vullen en in het winkelwagentje te doen. Inschrijvingen toevoegen kan vervolgens door op de knop "verder winkelen" te drukken.

Bekijk hier de praktische info en schrijf je groep in

DAGINSCHRIJVINGEN
(ZONDAG 8 APRIL 2018)

Echt een last minute beslisser? Geen probleem! Ook ter plaatse, kan je je vanaf 8u nog gemakkelijk inschrijven: breng je elektronische identiteitskaart mee voor een extra vlotte inschrijving!

Tarieven

Kids Run 1 km € 8
5 km € 14
10 km € 18
21 km € 30
21 km Run & Bike € 50 per duo
T-shirt € 12 per persoon

Parcours

Tijdens de North Sea Port Run leer je het havengebied op een unieke manier kennen. Het parcours brengt je immers op plaatsen waar je anders niet mag komen.

De start en aankomst liggen dit jaar aan het Mercatordok. We zijn nog aan het sleutelen aan een fantastisch nieuw parcours. Zodra dat definitief vastligt, vinden jullie het hier terug!

Praktische info


Programma & locatie


Deelnamepakket


Afhalen borstnummer


Bevoorrading


Halve marathon met Sportoase Pacer Team


21 km Run & Bike


Timing met chip


Kleedkamers en bewaarplaats sporttassen


BereikbaarheidVoorbereiding & minimumleeftijd


MyEnergyLab


Goede doel

Unicef is het goede doel van de North Sea Port Run Gent.

UNICEF is opgericht in de nasleep van Wereld Oorlog II om kinderen te helpen wiens leven en toekomst in gevaar waren - ongeacht van welk land ze waren. Het enige ding dat van belang was voor UNICEF was het bereiken van kinderen in nood.

Wat van belang was, was resultaten bereiken.

Hetzelfde geldt ook nog vandaag. We werken dag-in dag-uit, op de moeilijkste plekken in de wereld, om de kinderen te bereiken die het grootste gevaar lopen en het meest in nood zijn. We werken om hun levens te redden en hen te beschermen. We werken om hen een kindertijd te geven waarin ze geliefd worden, beschermd worden, gezond zijn, onderwijs kunnen volgen en hun volle potentieel kunnen benutten.

Dat is wat UNICEF doet. En we geven nooit op.

Steun UNICEF als goede doel tijdens uw inschrijving en maak samen met ons het verschil! Zin om je familie en vrienden bij je challenge te betrekken? Maak een actie-pagina en laat je sponseren voor UNICEF. Elke gift telt!

JE EIGEN GOED DOEL KENBAAR MAKEN? DAT KAN!

De North Sea Port Run wil graag organisaties die lopen voor een goede doel ondersteunen.

Organiseer jij een sponsorloop tijdens de North Sea Port Run? Dan kan je op deze pagina je organisatie in de kijker zetten én eventueel een oproep lanceren naar de deelnemers!

Bezorg ons via info@golazo.com een korte tekst over het goede doel (max 5 lijnen), het logo en de weblink hiervan.

Protos

Miljoenen mensen moeten dagelijks vele kilometers stappen om water te vinden. Hierdoor is er minder tijd om een inkomen te verdienen of om naar school te gaan. Nochtans is drinkwater een mensenrecht! Protos, de water-ngo uit Gent, brengt drinkwater dichtbij. Elk jaar krijgen ongeveer 100.000 mensen toegang tot schoon, veilig drinkwater. Help je mee? Laat je sponsoren tijdens North Sea Port Run Gent en registreer je actie op www.voordrinkwater.be

Bedrijven

Wens je graag met je bedrijf of vereniging aanwezig te zijn op de North Sea Port Run Gent? Dat kan! Reserveer vandaag nog je standruimte vlak bij de start- en aankomst. Deze ruimte kan je gebruiken om je lopers en sympathisanten te ontmoeten.

Enkel visibiliteit van het bedrijf of de vereniging is toegelaten. In de tent kan je gadgets, borstnummers,... verdelen. Commerciële activiteiten of sampling aan voorbijgangers zijn niet toegestaan.

Togen, frigo's, etc. zijn niet toegelaten. Je kan drank- en foodbonnetjes vooraf bij ons aankopen aan gunstige tarieven. De cateringwagens bevinden zich in de onmiddellijke omgeving van de bedrijvenstandruimte.

Meer info? Neem dan HIER contact met ons op!

Ben je ingeschreven met je bedrijf? Maak je kenbaar! Stuur ons je bedrijfslogo (formaat: jpg - 100 X 66 pixels) en webadres en je krijgt een plaatsje op deze pagina.

Fotospecial

02.04.2017 | Haven Gent Loopt - 2017

Partners

Main partners

Official suppliers

Media Partners

Contact

Jouw mening

Wij zijn als organisator uiteraard zeer geïnteresseerd in je ervaring van ons evenement. Wij horen graag je opmerkingen, reacties, voorstellen,....

Vul het onderstaande formulier in. Wij kijken alvast uit naar je reactie.


Organisatie

Golazo sports
Schoebroekstraat 8
3583 Paal-Beringen
T: 0032 11 45 99 00
E: info@golazo.com