Voorbereiding

Je gratis persoonlijke trainingsschema dankzij NN!

Wil je toewerken naar een bepaalde afstand of je voorbereiden op een specifieke loopwedstrijd? MyEnergyLab is het ultieme online trainingsplatform voor lopers van alle niveaus!

Als je je inschrijft voor één van de events van de NN Urban Trail® Series krijg je, indien je dat wenst, dankzij NN een vouchercode waarmee je een gratis trainingsschema kan bestellen. Deze trainingsschema's houden rekening met jouw persoonlijke niveau, beschikbare tijd en doelstellingen.

Veilig sporten

De organisator raadt iedereen aan om geen zware inspanningen te leveren waarop men fysiek niet goed voorbereid is. Maak verstandige keuzes aangaande de afstand die je wil afleggen en/of het tempo dat je je lichaam wil opleggen. Wie prestatiegericht en aan hoge intensiteit wil sporten, laat zich best jaarlijks controleren door een (sport-)arts.

Het voorleggen van medische attesten is niet verplicht. Het is aan de sporter zelf om te beslissen hoe hij omgaat met de informatie die hij meekrijgt tijdens een medische controle. De organisator draagt dienaangaande geen verantwoordelijkheid.

Meer informatie over gezondheid & sporten vind je hier.