Sport.be

Veldrijden

Kaptheijns mag zich verheugen op nieuwe samenwerking met Albert

21.01.2019 | Erik Duchateau

Belga

Pauwels Sauzen-Vastgoedservice heeft aangekondigd dat de Nederlandse Maud Kaptheijns volgend seizoen het team komt versterken en dat Loes Sels haar contract met één seizoen verlengd heeft.

De 24-jarige Kaptheijns, die overkomt van Roompot-Charles, wordt bij Pauwels Sauzen-Vastgoedservice ploegmaat van Loes Sels, Jolien Verschueren en Jinse Peeters. Het contract gaat in op 1 september 2019 en geldt voor twee jaar.

"Dit is in eerste instantie een keuze van het hart", aldus Kaptheijns. "Bij mijn huidige team reed ik al aan de zijde van Loes en dat klikte. Jinse woont dan weer bij mij in de buurt, zodat we wel eens samen trainen. Maar waar ik mij het meest op verheug is dat ik straks opnieuw kan samenwerken met ploegleider Niels Albert. In onze periode samen bij Crelan-Charles heb ik al veel van Niels geleerd en ik ben er van overtuigd dat hij me nog sterker kan maken. Ik ben pas 24, dus ga ik er vanuit dat ik nog een ruime progressiemarge heb. Dat ik meteen voor twee jaar kan tekenen, zorgt dan weer voor extra rust in mijn hoofd. Dat heb ik nodig."

De 33-jarige Loes Sels is aan een sterk seizoen bezig en dat wordt beloond met een nieuw contract. Het lopende contract tot februari 2020 wordt opengebroken en met een jaar verlengd.Facebook

Twitter

Mis deze events niet

Meer