Sport.be

Veldrijden

Gebroeders Sweeck vervroegd naar Pauwels Sauzen-Vastgoedservice

04.05.2018 | Jonas Verheyen

Twitter

De tweelingbroers Laurens en Diether Sweeck (24) versterken het Pauwels Sauzen-Vastgoedservice Cycling Team. De twee debuteren maken zondag al hun debuut in hun nieuwe outfit tijdens de GP Maarten Wynants. Dat meldt de ploeg in een persbericht.

Laurens Sweeck zou in principe Pauwels Sauzen-Vastgoedservice versterken vanaf 1 januari, maar wordt nu toch vervroegd vrijgelaten door zijn ploeg ERA-Circus. Sweeck is tevreden met de keuze voor zijn nieuwe team: "Ik vond het tijd om mijn carrière een andere wending te geven. Eind dit jaar was ik sowieso einde contract bij mijn vorige team, dus was ik zinnens de 'markt' te verkennen. Maar al tijdens een eerste gesprek met het management wist ik dat dit het team was waarin ik me de komende jaren verder wilde ontplooien. De structuur staat er en de sfeer -met heel wat regiogenoten- is geweldig."

Diether Sweeck volgt de mening van zijn broer: "Uiteraard is het meegenomen dat ik opnieuw samen met Laurens in de ploeg rijd. Maar ook ik hoop hier de komende twee seizoenen nog een stap voorwaarts te zetten." Zondag maken de gebroeders hun debuurt in de GP Maarten Wynants, naast o.a. Jens Adams en Michael Boros.

Naast de Sweecks maken ook Loes Sels, Daan Soete en Tim Merlier (vanaf 1 januari 2019) de overstap naar Pauwels Sauzen-Vastgoedservice .Facebook

Twitter

Mis deze events niet

Meer