Sport.be

Wielrennen

BinckBank Tour stelt tijdritparcours voor (VIDEO)

13.04.2017 | Gert-Jan Weyters

Belga

De voorbereidingen op de BinckBank Tour zijn volop bezig. Vandaag werd het tijdritparcours in Voorburg uit de doeken gedaan.

Het parcours van de tijdrit gaat door historische winkelkernen, langs mooie parken en De Vliet om daarna via het sluisgebied in Leidschendam weer terug te keren in het Huygenskwartier te Voorburg. In totaal staat er 9 km tegen de klok op het programma.

Ga zelf de uitdaging aan!

"Het is niet alleen een topsportevenement. Ook toerrijders, vriendenclubs en bedrijventeams kunnen op die dag een toptijd neerzetten. Zelfs de jongste generatie wielrenners kan tijdens de speciale KidsRide proeven hoe het is om een tijdrit te rijden", aldus Nadine Stemerdink, wethouder van Voorburg.

Win een officieel shirt!

Wielerliefhebbers krijgen de kans om een uniek shirt te winnen. Voorspel tot op de honderdste seconde nauwkeurig  de snelste tijd die op 8 augustus gereden gaat worden. De winnaar ontvangt een officieel BinckBank Tour shirt, gesigneerd door de winnaar van de tijdrit. Een gokje wagen? Ga naar het Facebook-evenement BinckBank Tour Huygenskwartier Voorburg en doe mee.Facebook

Twitter

Mis deze events niet

Meer