Sport.be

Wielrennen

Hoste: 'Flecha deed belachelijk'

12.04.2009 | Erik Duchateau

Leif Hoste en Parijs-Roubaix, wordt het ooit een succesverhaal? Het ziet er niet naar uit. Dit keer verknalde een vekeerd manoeuvre van Flecha zijn winstkansen. Hoste was woest na afloop.

Leif Hoste: 'Flecha moet niet te dicht komen...'
Op 16 kilometer van de finish schoof Flecha onderuit in een bocht. Hoste kon de Spanjaard niet meer ontwijken en vloog erover heen. Weg winstkansen. Hoste werd uiteindelijk vierde en was bijzonder ontgoocheld, maar vooral ook erg boos op Flecha.

"Wat een stommiteit van Flecha. Van de 6 koplopers was hij de enige die zat te speculeren en belachelijk te doen. Hij begint daar te demarreren... en kan blijkbaar niet sturen", sprak Hoste cynisch vlak na afloop. "Ik ben kwaad en heb niet veel goesting om nu tegen hem te spreken. Hij moet niet te dicht komen..."

"Er zat zo veel meer in vandaag. Ik ga niet zeggen dat ik gewonnen zou hebben... maar ik was alleszins op de afspraak. Dat we met twee (ook Johan Vansummeren zat voor Silence-Lotto bij de 6 koplopers, nvdr) zo lang meestreden is een opsteker voor de ploeg, maar voor de rest is het bijzonder jammer", besloot Hoste.
 

Facebook

Twitter

Mis deze events niet

Meer