Voetbal

Algemeen

Mignolet : 'We moeten proberen te scoren'

13.08.2019 | Marnick Claes

Belga

Vanavond staat Club Brugge voor de terugwedstrijd in de voorronde van de Champions League tegen Dynamo Kiev. De Bruggelingen wonnen de heenwedstrijd met 1-0. "We hebben genoeg kwaliteit om door te stoten", zegt alvast Simon Mignolet.

Om 19u30 speelt Club Brugge tegen Dynamo Kiev. De Bruggelingen gaan een magere 1-0 voorsprong vanuit de vorige wedstrijd verdedigen. "We bereiden ons voor op een zware wedstrijd, maar tegelijkertijd moeten wij het vertrouwen hebben om die wedstrijd tot een goed einde brengen. De jongens in de kleedkamer weten ook dat we een sterke ploeg hebben en dat we zeker de kwaliteit hebben om door te stoten, maar dat zal niet vanzelf gaan", laat de nieuwe keeper, Simon Mignolet, weten.

Volgens trainer Philippe Clement zal Club Brugge de volledige match moeten zijn. "We gaan 95 minuten een top CLub Brugge nodig hebben om ons te moeten kwalificeren. We komen hier ook om te scoren. Wij zullen niet alleen proberen te verdedigen. Een doelpunt op verplaatsing is altijd belangrijk", zegt Clement. Mignolet volgt zijn trainer in de redenering. "Je mag geen volledige wedstrijd op de nul spelen, want er kan altijd een bal verkeerd vallen. Dan maken we het onszelf moeilijk", besluit Mignolet. Facebook

Twitter