Voetbal

Algemeen

Arsenal haalt achterstand op

14.03.2019 | Tom Van Aken

Twitter

Arsenal verloor de heenwedstrijd in de 1/8ste finale van de Europa League met 3-1 in Rennes. Thuis zette het de scheve situatie helemaal recht. Met dank aan Aubameyang. Inter Milaan is uitgeschakeld.

De spits uit Gabon brak al vroeg de ban. Na vijf minuten stond het 1-0. Op het kwartier was de virtuele kwalificatie al een feit. Aubameyang kroop deze keer in de rol van aangever, Maitland-Niles maakte het doelpunt. Een kwartier voor tijd zette Aubameyang zelf ook nog de 3-0 eindstand op het bord.

Inter Milaan,
zonder Nainggolan, kwam in eigen stadion aan de aftrap met in het achterhoofd de 0-0 van vorige week in Frankfurt. Jovic scoorde al snel voor de Duitsers. Een opdoffer waar Inter niet van zou herstellen.

Villareal
won na de heenmatch nu ook de terugmatch tegen Zenit Petersburg en gaat uiteraard een ronde verder. Bacca, ex-Club, scoorde in de 2-1 zege.

De confrontatie tussen Slavia Praag, de killer van KRC Genk in de zestiende finales, en Sevilla eindigde net als vorige week op 2-2 na 90 minuten. In Tsjechiƫ moesten verlengingen uitsluitsel brengen. Die eindigden op 4-3, zodat Slavia Praag doorgaat.

Benfica zette voor eigen publiek Dinamo Zagreb opzij met 1-0, nadat de Kroaten vorige week ook al met 1-0 hadden gewonnen. In de verlengingen zette Benfica door, het werd nog 3-0.

Facebook

Twitter

Mis deze events niet

Meer