Voetbal

Algemeen

Alles ligt nog open in de finale van 1B

09.03.2019 | Niels Dirkx

Belga

Beerschot-Wilrijk en KV Mechelen hebben zaterdag niet kunnen scoren in de heenwedstrijd van de finale in 1B. Het bleef 0-0 op het Kiel.

In een intense en aangename wedstrijd vielen er geen doelpunten te noteren op het Kiel. De thuisploeg beƫindigde de wedstrijd nochtans met tien, na een tweede gele kaart voor Jan Van den Bergh op het uur. De bezoekers haalden in het slot van de wedstrijd met een man meer wel de bovenhand, maar de grote kansen bleven toch uit voor de winnaar van de eerste periode. Voordien was de wedstrijd min of meer in evenwicht.

In een fors wedstrijdbegin vielen er meteen twee kansen voor de Mechelaars te noteren. Net voor het halfuur volgde er een grote kans voor gewezen Rode Duivel Igor De Camargo, die met de rust in zicht met een knieblessure van het veld moest. Een domper voor de bezoekers, die ook nog eens Gustav Engvall een huizenhoge kans zagen verknoeien. In het slot van de eerste helft waren de kansen wel voor de thuisploeg: De Mets en Hoffer stuitten echter op de uitstekende bezoekende doelman Michael Verrips.

Facebook

Twitter

Mis deze events niet

Meer