Voetbal

Algemeen

Lukaku imponeert Solskjaer

08.03.2019 | Marnick Claes

Belga

Romelu Lukaku presteerde uitmundend in de terugwedstrijd tegen PSG in de Champions League. Hij scoorde twee keer en was samen met zijn medespits Marcus Rashford niet te stoppen.

Ole Gunnar Solskjaer was zeer tevreden over Romelu Lukaku na zijn prestatie tegen PSG. Lukaku en zijn collega Marcus Rashford vormde een ijzersterke aanval. "Lukaku en Rashford kunnen inderdaad een sterke tandem vormen", aldus de Noor. "Ik zou absoluut geen verdediger willen zijn als zij op mij afstormen", zegt Solskjaer. 

"We hebben ons geplaatst voor de kwartfinales, maar dat is eigenlijk wat men verwacht van een team als ManU. We vierden het zoals je een zege met goal in de laatste minuut viert, maar nu krijgen we Arsenal voor de kiezen. Het wordt een fantastisch duel waarvoor we ons klaar moeten stomen", besluit Solskjaer. 

Na afloop van de wedstrijd tussen PSG en Manchester United is er een supporter van de Engelse ploeg neergestoken in Parijs. Een taxichauffeur moest enkele Engelsen vervoeren. De supporters die nog steeds in een overwinningsroes zaten, zongen liedjes. De chauffeur kon het na een tijdje niet meer aan en stak één van de passagiers neer. Het slachtoffer is niet in levensgevaar. 

Facebook

Twitter

Mis deze events niet

Meer