Voetbal

Algemeen

Nieuwe tegenslag voor Nainggolan

06.03.2019 | Erik Duchateau

Belga

Inter Milaan zal het donderdagavond in de heenwedstrijd van de achtste finales van de Europa League, op bezoek bij het Duitse Eintracht Frankfurt, zonder Radja Nainggolan moeten doen.

Nainggolan onderging deze ochtend in het ziekenhuis van Rozzano een MRI-scan aan de linkerkuit. Zijn toestand wordt volgende week opnieuw geëvalueerd. De middenvelder mist zo zeker het Europa League-duel bij Frankfurt (donderdag) en de competitiematch thuis tegen SPAL (zondag).

De blessure komt voor de 30-jarige Antwerpenaar hoogst ongelegen. Nainggolan leek na een moeilijke heenronde eindelijk zijn draai te vinden bij Inter. Tweeënhalve week geleden legde hij met een knappe volley nog de partij tegen Sampdoria (2-1 zege) in een definitieve plooi. Ook was hij de voorbije vier competitiewedstrijden goed voor drie assists.

Ook voor Inter komt de afwezigheid van Nainggolan op een vervelend moment. De Milanezen blijven op ramkoers liggen met voormalig aanvoerder Mauro Icardi. De Argentijnse aanvaller wil niet bijtekenen en speelde niet meer sinds half februari. Ook tegen Frankfurt zou hij nog aan de kant blijven.

Facebook

Twitter

Mis deze events niet

Meer