Voetbal

Algemeen

Klopp inviteert 104-jarige supporter voor wedstrijd van Liverpool

18.01.2019 | Laurens Van Heuverswijn

RMBI Care Co.

Jurgen Klopp wordt op handen gedragen door de fans van Liverpool. Niet alleen speelt zijn team mooi voetbal en draait het bovenaan mee op weg naar misschien een eerste titel in de Premier League, De Duitser toont ook geregeld zijn zachte kant.

De olijke Klopp liet zich immers verleiden om komende zaterdag Bernard Sheridan uit te nodigen voor de Premier League-wedstrijd tegen Crystal Palace. Bernard wie? De Engelse man werd deze week liefst 104 jaar en mag zich zo ongetwijfeld één van de oudste Liverpoolsupporters noemen. In het woonzorgcentrum The Tithebarn in Merseyside waar Sheridan verblijft, kwamen deze week enkele vertegenwoordigers van de club langs om hun fan te feliciteren met zijn prachtige leeftijd.

Ze brachten ook een brief mee van Klopp, die de fan hoogstpersoonlijk bedankte voor de levenslange steun en hem inviteerde voor de wedstrijd nu zaterdag tegen Crystal Palace. De kwieke eeuweling kreeg verder ook een gepersonaliseerd shirt met 104 op en een taart. Sheridan reageerde euforisch tegen de BBC. "De kers op de taart zou een overwinning tegen Palace zijn", klonk het.

Om u een idee te geven hoelang meneer Sheridan al fan is: de man woonde in 1923 (!) zijn eerste wedstrijd van Liverpool bij. Zijn nonkel nam hem wekelijks mee naar het voetballen: zowel naar Liverpool als de grote stadsrivaal Everton.Hij heeft er intussen zeven kleinkinderen en veertien achterkleinkinderen bij, een deel van die familie zal ook zaterdag mee aanwezig zijn om Sheridan's dag nog meer onvergetelijk te maken. Zelfs zijn zoon die in Canada woont, maakt de oversteek naar Anfield Road.

Facebook

Twitter

Mis deze events niet

Meer