Voetbal

Algemeen

Mirallas redt puntje voor Fiorentina

09.12.2018 | Laurens Van Heuverswijn

Belga

Fiorentina heeft zondag op de vijftiende speeldag in de Serie A op de valreep een puntje gepakt bij Sassuolo. Invaller Kevin Mirallas legde acht minuten in blessuretijd de 3-3 eindstand vast.

De partij in het Mapei Stadium kwam pas na rust helemaal op gang. Duncan (62.) en Babacar (67.) brachten de thuisploeg op een dubbele voorsprong, waarna Simeone (70.) voor de bezoekers tegenscoorde. De Florentijnen hoopten nog op een punt en brachten daarom een kwartier voor tijd Mirallas tussen de lijnen. De zestigvoudig Rode Duivel zag Sensi de thuisploeg tien minuten voor tijd echter op 3-1 brengen. Fiorentina leek in de touwen te hangen, maar werd drie minuten voor tijd geholpen door een rode kaart voor Filip Djuricic (ex-Anderlecht).

De bezoekers kregen hoop en na de aansluitingstreffer van Benassi (89.) kroonde Mirallas zich tot de held door acht minuten in de toegevoegde tijd met een lage schuiver de 3-3 op het bord te zetten. Tussendoor had ook Milenkovic (90.+2) voor Fiorentina nog rood gekregen. In de tussenstand van de Serie A is Sassuolo achtste (21 punten). Fiorentina volgt als twaalfde met negentien punten.

Facebook

Twitter

Mis deze events niet

Meer