Voetbal

Algemeen

Defour krijgt contractverlenging en is bijna blessurevrij

14.09.2018 | Hannes Van Gael

Belga

Fc Burnley heeft de optie in het contract van Steven Defour gelicht, zodat de middenvelder tot 2020 bij de club blijft. Bovendien kan de revaliderende middenvelder weer aan spelen beginnen denken.

Tweewerf hoera voor Steven Defour! De voormalige Rode Duivel -hij kondigde in mei zijn afscheid bij de nationale ploeg aan- zag zijn contract bij Burnley verlengd worden en kan na een langdurige blessure bijna weer spelen.

Steven Defour was bij het seizoensbegin na een langdurige knieblessure bijna speelklaar, maar toen blesseerde de middenvelder zich aan de kuit. "Het gaat erg goed met Steven", zegt Burnley-coach Sean Dyche op de clubwebsite. "Hij traint al een dikke week voluit mee en start volgende week aan een speciaal wedstrijdprogramma."

Daarnaast heeft Burnley ook het contract van Defour met een jaar verlengd, waardoor hij tot juni 2020 bij de club blijft. "Dat wisten we al langer, maar we wilden pas met het nieuws naar buiten komen als de speler bijna weer wedstrijdfit was", aldus Dyche.

Facebook

Twitter

Mis deze events niet

Meer