Voetbal

Algemeen

Karius blundert opnieuw, Klopp ziet het probleem niet (VIDEO)

11.07.2018 | Erik Duchateau

YouTube

Loris Karius, de doelman van Liverpool die twee keer blunderde in de finale van de Champions League tegen Real Madrid, heeft dinsdag in een oefenmatch opnieuw geen goede beurt gemaakt. Toch blijft trainer Jürgen Klopp hem de hand boven het hoofd houden.

In de oefenmatch tegen vierdeklasser Tranmere Rovers probeerde Karius een vrijschop te klemmen, maar de bal viel uit zijn handen, waarna een aanvaller van Tranmere de bal simpel kon binnentikken. Liverpool won de wedstrijd weliswaar met 3-2, maar na de match was Karius opnieuw de 'talk of the town' uiteraard. Dat was hij enkele dagen geleden ook al toen een filmpje op YouTube viraal ging waarbij de Duitse doelman knullig in de fout ging tijdens de opwarming van een andere oefenmatch. Maar nu gebeurde de blunder dus in een echte match, ja een oefenmatch slechts, maar toch. 

De supporters van Liverpool lijken het te hebben gehad met Karius, maar trainer Jürgen Klopp blijft zijn landgenoot de hand boven het hoofd houden. Na de finale van de Champions League luidde het dat Karius blunderde omdat hij zonder dat iemand het besefte met een hersenschudding onder de lat stond. Nu wil Klopp niet dat er nog verwezen wordt naar die dramatische avond in het kampioenenbal. "Ik heb zo'n situatie (als tegen Tranmere, nvdr) al minstens 500 keer gezien in mijn leven", zalfde Klopp. "Loris ligt hier inderdaad aan de basis van het tegendoelpunt, maar we gaan toch niet bij elke fout teruggrijpen naar die finale? Fouten gebeuren altijd."

Facebook

Twitter

Mis deze events niet

Meer