Voetbal

Algemeen

'Volkse en vurige' Vreven nieuwe trainer Beerschot Wilrijk

25.05.2018 | Erik Duchateau

Belga

Stijn Vreven wordt zoals verwacht de nieuwe trainer van Beerschot Wilrijk. De Limburger volgt bij de club uit de Proximus League de naar STVV vertrokken Marc Brys op.

De 44-jarige Vreven zette bij Beerschot Wilrijk zijn handtekening onder een contract voor twee seizoenen. Hij komt over van het Nederlandse NAC Breda.

"Ik ben superblij en tegelijkertijd ook fier dat ik coach van KFCO Beerschot Wilrijk word", zegt Vreven op de clubwebsite. "Voor mij is dit echt een makkelijke keuze geweest. Ik ben ervan overtuigd dat heel wat coaches dolgraag hier trainer zouden willen worden. Dat de club er net mij heeft uitgekozen streelt mijn ego."

"We waren er dan ook snel uit. De onderhandelingen en gesprekken hebben echt niet lang geduurd. Ook al omdat ik rap een goed gevoel had bij 'Beerschot', dat ik toch als één van de roemrijkste clubs in België beschouw. De geschiedenis van de club spreekt voor zich, het vurige van de supporters is ook gekend. Dat volkse karakter past perfect bij mij. Net als dat vurige natuurlijk..."

Beerschot Wilrijk stelde vrijdag ook de technische staf voor die Vreven zal ondersteunen: Will Still (T2), Patrick Nys (keeperstrainer), Frank Dauwen (assistent-coach verantwoordelijk voor het verdedigend compartiment), Hernan Losada (assistent-coach verantwoordelijk voor het aanvallendcompartiment + beloftencoach), Pieter Jacobs (performance manager), Werner Martens (conditietrainer), Karim Bachar (skill coach), Ralph Plasmans (kinesist/verantwoordelijke blessurepreventie) en Marc Noé (directeur beloftenelftal en U18).

Facebook

Twitter

Mis deze events niet

Meer