Voetbal

Algemeen

Argentijnse voetbalbond fel bekritiseerd voor verspreiden flirtgids

16.05.2018 | Hannes Van Gael

Belga

De Argentijnse Voetbalbond (AFA) heeft dinsdag een gids verspreid met daarin acht tips om dames van het gastland op te scharrelen tijdens het WK in Rusland.

Een journalist postte enkele foto's van de gids op Twitter, en niet veel later werden de pagina's al uit de gids verwijderd. De handleiding heet 'Russische taal en cultuur' en was bedoeld voor journalisten, coaches en officials die deel uitmaken van de Argentijnse delegatie.

De eerste tip was dat men goed gekleed moet zijn en een aangename geur moet hebben. Maar het ergste moest nog komen. In de volgende tip staat dat "Russische vrouwen niet graag als een object gezien willen worden. Omdat ze zo mooi zijn, willen mannen alleen maar met hen in bed duiken."

Het initiatief nemen en niet negatief zijn behoren ook tot de do's op het lijstje en om af te sluiten doen ze er nog een schepje bovenop. "Normaal houden ze enkel van de belangrijke dingen in het leven, maar er zijn ook vrouwen die alleen maar geven om materiƫle dingen, zoals geld en looks. Maar don't worry, er zijn genoeg vrouwen en ze zijn ook niet allemaal voor jou natuurlijk. Wees selectief!"

De twee pagina's met de tips werden nog snel uit de gidsen verwijderd voor ze effectief werden meegegeven. Maar door de foto's die op Twitter werden gezet was het kwaad al geschied voor de AFA. Nu komt de kritiek uit alle hoeken.


Facebook

Twitter

Mis deze events niet

Meer