Voetbal

Algemeen

Boze Milan-fans gooien bankbiljetten naar 'Dollarrumma'

19.06.2017 | Erik Duchateau

Belga

Boze fans van AC Milan hebben zondagavond in Krakau tijdens de groepswedstrijd op het EK voor spelers onder 21 jaar tussen Jong Italië en Jong Denemarken (2-0) bankbiljetten gegooid richting de 18-jarige keeper Gianluigi Donnarumma.

Afgelopen week raakte bekend dat de doelman zijn contract in Milaan, dat nog één jaar doorloopt, niet wil verlengen. Bij de supporters van de 'Rossoneri' gaat de tot voor kort zo geliefde Donnarumma voortaan door het leven als 'Dollarrumma'.

Achter het doel, dat de jonge Italiaan voor rust verdedigde, hing een spandoek met daarop zijn nieuwe bijnaam 'Dollarrumma'. In de loop van de eerste helft gooiden fans tientallen dollarbiljetten richting de Italiaan, wiens doel op een gegeven moment bezaaid lag met nepgeld. De scheidsrechter legde de wedstrijd zelfs even stil, zodat alle biljetten verwijderd konden worden.

Donnarumma zag het uiterlijk onbewogen aan. De kans is groot dat AC Milan de talentvolle keeper deze zomer gaat verkopen. Juventus, PSG en Real Madrid worden gezien als de voornaamste kandidaten om Donnarumma over te nemen

Facebook

Twitter

Mis deze events niet

Meer