Kan je dit bericht niet lezen ? klik dan hier voor een online versie.
Inhoud
Cycling.be TV
Contact
Golazo Media
Schoebroekstraat 8
3583 Beringen
info@sport.be
Tel 0032 11 45 03 60
Fax 0032 11 45 03 61


Deze mails niet ontvangen?
Niet alleen de profs maar ook heel wat wielertoeristen hebben van de Ronde van Vlaanderen hun hoofddoel van het seizoen gemaakt. Wil je goed voorbereid aan de start komen? Laat je dan vanaf nu 12 weken lang begeleiden door Energy Lab!

Van 21 tot en met 23 januari is Velofollies opnieuw dé gelegenheid voor het Belgische publiek om de nieuwste fietstrends en collecties voor 2011 te ontdekken. Alle toonaangevende merken en fabrikanten uit de fietsbranche presenteren hun nieuwste producten in Kortrijk Xpo.
Gek op fietsen? Dat treft. De afgelopen jaren wist Sporta de harten van zowel de geoefende als de minder geoefende wielerliefhebber te veroveren. Zaterdag 4 juni 2011 wordt een datum om naar uit te kijken. Tijdens de apotheose van Ventourist/Ventousiast stuurt Sporta voor de 7de keer 2.000 fietsers de Mont Ventoux op.
Cyclo Sprint blikt in zijn nieuwste nummer, dat vanaf dinsdag 11 januari in de winkel ligt, vooruit op het WK veldrijden met Niels Albert en Sven Nys. Voorts komen ook onder andere André Greipel en Nikki Harris aan bod en kom je in een special alles te weten over dé 55 fietsen voor 2011.
De ingenieurs van Lezyne hebben ervoor gezorgd dat je geen keuze meer moet maken tussen spierkracht en CO2 als je je band wilt oppompen. De nieuwe CFH pompjes combineren beide mogelijkheden.
Headlines