Clubnieuws

Sorteer op

Datum Club
13 sep

Khammas snel terug

Khammas liep een knieblessure op in de beloftenmatch tegen Charleroi, maar het zou niet al te ernstig zijn. Mogelijk kan hij woensdag al opnieuw meetrainen.

Royal Antwerp
...
RSC Anderlecht
25 sep

Sterkhouders fit voor Celtic

Frutos kan voor het Champions League duel met Celtic opnieuw rekenen op een fitte Kara, Teodorczyk en Obradovic. Zij zouden allemaal speelklaar raken. Kums is na zijn rode kaart uiteraard geschorst.

Club Brugge
25 sep

Simons oudste Clubspeler ooit

Door zijn invalbeurt in de slotfase tegen Charleroi is Timmy Simons de nieuwe eigenaar van een record: oudste culbspeler ooit tussen de lijnen. Met zijn 40 jaar, 9 maanden en 13 dagen is hij 11 dagen 'ouder' dan Danny Verlinden in zijn laatste wedstrijd voor Club.

Sporting Charleroi
KAS Eupen
...
KRC Genk
...
KAA Gent
KV Kortrijk
...
Sporting Lokeren
25 sep

Maandag meer duidelijkheid over blessure De Ridder

Steve De Ridder werd voor rust geblesseerd naar de kant gehaald met een verzwikte enkel. Maandag moet verder onderzoek uitwijzen hoe ernstig de blessure van de middenvelder is.

KV Mechelen
...
Moeskroen
25 sep

Moeskroen gaat niet in beroep tegen schorsing Amallah

Excel Moeskroen zal in de competitiewedstrijden tegen KV Mechelen (thuis, 30/09) en Racing Genk (uit, 14/10) niet kunnen rekenen op zijn middenvelder Selim Amallah. De Henegouwers aanvaarden de drie speeldagen schorsing, waarvan twee effectief, en achthonderd euro boete die het parket van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) maandag aan hem voorstelde als minnelijke schikking.

KV Oostende
...
Standard
STVV
...
Waasland-Beveren
...
Zulte-Waregem
25 sep

De Sart loopt hersenschudding op

Julien De Sart heeft zondag in de wedstrijd tegen AA Gent een hersenschudding opgelopen. Hij kwam kort voor rust onzacht in aanraking met de schouder van Andrijasevic en werd onmiddellijk afgevoerd naar het ziekenhuis. Daar stelde men een hersenschudding vast. De wedstrijd tegen Lazio halen wordt zo goed als onmogelijk.

Video's

 • Samenvatting Standard - Lokeren

  Samenvatting Standard - Lokeren

 • Samenvatting Charleroi - Club Brugge

  Samenvatting Charleroi - Club Brugge

 • Samenvatting AA Gent - Zulte Waregem

  Samenvatting AA Gent - Zulte Waregem

 • Samenvatting Moeskroen-Eupen

  Samenvatting Moeskroen-Eupen

meer