Voetbalclub STVV denkt erover om een nieuw oefencomplex te bouwen. Dat laat CEO Takayuki Tateishi weten in een bericht op de website van de voetbalclub. Maandag pakte Het Belang Van Limburg uit met het bericht dat er plannen waren om in de deelgemeente Brustem een nieuw oefencomplex te bouwen met het geld van uitgaande transfers.

"Er wordt inderdaad overwogen om een nieuw oefencomplex uit de grond te stampen, maar hiervoor zijn nog geen concrete plannen", zo bevestigt de CEO in een boodschap aan de supporters. "Het budget dat we eventueel zouden vrijmaken voor een nieuw complex, als het er komt, staat los van het transferbudget."

In het bericht heeft Takayuki Tateish het ook op de mindere resultaten van de Truiense voetbalclub de afgelopen weken. Dit weekend gingen de Kanaries met 6-0 de boot in tegen Club Brugge. Ook vorige week verloor STVV zijn openingswedstrijd tegen Excel Moeskroen met 0-1."

"De eerste twee wedstrijden waren lastig maar we blijven strijdvaardig. Net zoals het vorige seizoen richten we ons tot het einde van de transferperiode op nieuwe spelers. Op echte versterkingen voor het team, kwaliteit! Vorig seizoen waren onze laatste transfers ook nog heel beslissend. En dat blijft uiteraard ons doel, het team versterken."