Na de negende speeldag van de Play-Offs van de Jupiler Pro League lijkt Hamdi Harbaoui zeker te zijn van de Gouden Stier. Danny Vukovic heeft alvast het Clean Sheet klassement gewonnen. Sinan Bolat kan hem niet meer inhalen.

In de 0-5 overwinning van Zulte Waregem op veld van Waasland-Beveren kon Hamdi Harbaoui twee keer scoren. Hij heeft zo een voorsprong van twee doelpunten op Ally Samatta in het klassement van de Gouden Stier. De Tanzaniaan scoorde niet tegen Anderlecht, maar werd wel kampioen. "De titel betekent alles voor mij. De topschutterstitel interesseert mij niet. Harbaoui mag zijn Gouden Stier hebben", zei Samatta. 

In het klassement van de Pro Century Assist 21 lijkt het al even gewonnen spel voor Hans Vanaken. Hij staat nog altijd comfortabel aan de leiding met 16 assists. Ruslan Malinovskyi staat nog steeds tweede met 11 stuks. 

In het Clean Sheet klassement hebben we alvast een winnaar. Danny Vukovic mag zich tot winnaar uitroepen. Hij hield 14 keer de netten schoon. Zijn concurrent, Sinan Bolat, staat op 13 stuks, maar heeft meer minuten gespeeld. Zo wint de Australiër zijn tweede prijs in twee dagen tijd.