Sinan Bolat heeft in het Clean Sheet klassement de leidersplaats van Danny Vukovic weer overgenomen. Tegen Club Brugge hield de keeper van Antwerp de netten schoon en heeft zo 13 clean sheets.

Na vijf speeldagen in de play-offs van de Jupiler Pro League hebben we een nieuwe leider in het Clean Sheet klassement. Sinan Bolat hield de nul tegen Club Brugge en springt zo over Danny Vukovic naar de eerste plaats. Dit is de dertiende clean sheet van het seizoen voor de keeper van Antwerp. De Australiër van Racing Genk zit op twaalf wedstrijden zonder tegendoelpunt. 

In de strijd voor de Gouden Stier loopt Aly Samatta uit op zijn eerste achtervolger Hamdi Harbaoui. De Tanzaniaan wist te scoren op het veld van Standard terwijl Harbaoui niet speelde tegen Union. De spits van Racing Genk zit nu op 22 doelpunten. Harbaoui blijft achter met 20 stuks. 

Hans Vanaken blijft superieur aan de leiding in het Pro Assist Century 21 klassement. Met 16 assists blijft de spelverdeler van Club Brugge ver voor Manuel Benson, Ruslan Malinovksy, Aleksandar Boljevic, Nill De Pauw en ploeggenoot Wesley. Zij hebben allemaal 8 assists achter hun naam.