Zondag speelt Sporting Lokeren haar laatste wedstrijd in de Jupiler Pro League voor ze degraderen naar 1B. De supporters willen dit niet laten passeren en organiseren een heus fandorp.

Een paar weken geleden viel het doek voor Sporting Lokeren in de Jupiler Pro League. Na 23 seizoenen nemen we afscheid van de ploeg. De supporters willen nog een extra geste doen voor de club van hun hart en zetten daarom een fandorp op poten. 

"Er wordt op de Markt van Lokeren een podium voorzien. De start van ons evenement wordt gegeven door kapitein Killian Overmeire, samen met Olivier Deschacht, Davino Verhulst en trainer Glen De Boeck. Wij hopen zondag ook een pak oud-spelers te mogen verwelkomen", zegt medeorganisator Lieven Hérie. 

Vanaf 12u30 gaat het heus fandorp open op de Markt van Lokeren. Na 16u00 trekken de supporters in stoet te voet naar het Daknamstadion waar om 18u00 hun team de thuismatch tegen Cercle Brugge afwerkt. "We horen ondertussen van overal dat de laatste thuismatch heel veel volk op de been zal brengen, ook supporters die in de loop van de jaren minder aanwezig waren tonen interesse. Na 16u00 trekken wij in stoet naar het Daknamstadion om er getuige te zijn van de match tegen Cercle Brugge. Wij willen hiermee bewijzen dat er nog een toekomst weggelegd is voor het voetbal in Lokeren", meldt Lieven Hérie.