Met nog maar één speeldag in de reguliere competitie voor de boeg zijn dit de klassementen van de Gouden Stier, de Pro Assist Century 21 en de Clean Sheets. Hans Vanaken en Danny Vukovic hebben een goed weekend achter de rug.

Hans Vanaken heeft met zijn twee goals en assist het meest aan zijn statistieken gewerkt op speeldag 29 van de Jupiler Pro League. Ook Danny Vukovic heeft goede zaken gedaan dit weekend.

In de strijd om de Gouden Stier blijft Aly Samatta nummer één. Zijn goal werd door een technisch foutje bij de VAR niet goedgekeurd, maar hij blijft een riante voorsprong behouden op Hamdi Harbaoui die dit weekend niet kon scoren. Door zijn twee doelpunten komt Hans Vanaken de top tien binnen en heeft nu al elf keer gescoord dit seizoen. Hij is ook de nieuwe topschutter van Club Brugge

Ook in de Pro Assist Century 21 deed Vanaken een goede zaak. Hij gaf zijn dertiende assist van het seizoen na een steekpass op Krépin Diatta. Zijn achtervolgers Alejandro Pozuelo en Ruslan Malinovsky konden zelf niemand bedienen. 

In de stand voor de Clean Sheets hebben we een nieuwe leider. Danny Vukovic heeft de leiding overgenomen van Sinan Bolat. Ze hebben allebei elf wedstrijden de netten schoon kunnen houden. Vukovic staat eerste omdat hij evenveel clean sheets heeft behaald, maar in minder minuten.