Na hun Europese overwinning tegen Salzburg heeft Club Brugge nieuwe moed gekregen voor de wedstrijd tegen de competitieleider Genk. Op de persconferentie sprak Ivan Leko vol vertrouwen.

De grote topper van het komende weekend is toch Club Brugge-KRC Genk. Beide ploegen hebben een goede prestatie geleverd in hun Europese wedstrijd, maar over twee dagen begint de topper. Ivan Leko lijkt klaar voor de wedstrijd. "Genk blijft goed voetballen en is nog steeds de ploeg in vorm, maar wij zijn Club Brugge. Thuis kunnen wij iedereen aan. Ik kijk uit naar zondag. We zullen zien welke de beste ploeg van België is. We spelen altijd goed tegen Genk. Dat komt omdat wij altijd naar onszelf kijken en ons niet bezig houden met problemen van de andere ploeg", zegt Leko.

Het Braziliaans toptalent van Brugge, Wesley, kon donderdagavond weer scoren. "In Europese matchen kan je altijd meer dan in de nationale competitie. Heel de wereld kijkt op dat moment naar je. Wesley heeft al vaak bewezen dat hij goed is in topmatchen. Ik verwacht dan ook veel van hem zondag", vertelt Leko.

Leko spreekt vol goede moed na de overwinning tegen Salzburg. "Wij gaan zondag tussen half drie en half vijf alles geven wat wij hebben. Ik geloof in de kwaliteiten van mijn spelers", besluit Leko.