Alejandro Pozuelo blijft zeker tot het einde van het seizoen een speler van KRC Genk. Dat maakte de Limburgse club bekend via een persbericht.

"Er werd al enkele weken aan de mouw getrokken van onze spelmaker door een club uit het Midden-Oosten. Na intensief overleg met de hele club, van bestuur tot trainersstaf en supporters, beslist Pozuelo om in Genk te blijven. Pozuelo maakt hiermee niet alleen de keuze van het hart, maar ook de keuze van de ambitie die leeft binnen de hele club. KRC Genk zet de eindspurt in. Heel Limburg schaart zich opnieuw achter de ploeg in de Luminus Arena. Iedereen is gefocust en heeft honger. Allemaal samen gaan we vanaf 18/1 de strijd aan, bij elke wedstrijd, uit en thuis. Samen zijn we Genk", aldus het persbericht.

"Er lag een contract op tafel voor veel geld. Het was geen gemakkelijke beslissing en ik heb enkele slapeloze nachten gehad. Maar ik denk dat ik de juiste beslissing heb genomen", vertelde Pozuelo. "Mijn vrouw zei als eerste dat ik moest blijven. Ik voelde ook dat het een belangrijk jaar voor de ploeg kan worden en dat dit het moment was om hier te blijven", stelt Pozuelo.