Obbi Oulare is wellicht opnieuw langere tijd buiten strijd. De 22-jarige spits van Standard liep donderdagavond in het Europa League-duel op het veld van het Turkse Akhisarspor een dubbele blessure op.

Oulare mocht donderdag in de 83ste minuut invallen, maar amper drie minuten later moest hij na een botsing met de Turkse doelman op een draagberrie van het veld. "Hij heeft een krak gehoord, we vrezen een beenbreuk", verklaarde trainer Michel Preud'homme na de wedstrijd, die op 0-0 eindigde, wat de Europese uitschakeling van de Rouches betekende.

"Oulare werd meteen naar het ziekenhuis overgebracht. We hopen allemaal dat het niet te erg is. Als hij lange tijd out is, is dat de grootste ramp van deze avond", aldus Preud'homme.

Volgens de eerste berichten uit het ziekenhuis zou Oulare een verstuikte schouder en een scheenbeenbreuk opgelopen hebben. Het zou wel om een mooie breuk gaan, wat zou betekenen dat een operatie niet nodig is. Oulare was pas sinds november weer fit, nadat hij eind april aan de heup geopereerd werd.