Op de elfde speeldag in de Jupiler Pro League heeft Antwerp thuis met 2-1 gewonnen tegen Lokeren. De Great Old blijft stevig in de top zes en Lokeren komt onderaan dieper in de zorgen.

Antwerp nam de wedstrijd meteen in handen en versierde kansen via Miric (bijna eigen doelpunt) en Mbokani. Bij een hoekschop aan de overkant kopte Ben Harush naast. Via Buta, Refaelov, Rodrigues en Mbokani bleef de thuisploeg de druk opvoeren. Vijf minuten voor de pauze viel het doelpunt dan toch. Mbokani passeerde doelman Verhulst met een lage voorzet en Haroun duwde binnen. Antwerp zette door en een bal van Rodrigues viel nog op de deklat.

We kregen hetzelfde spelbeeld na de pauze. Rodrigues talmde te lang en een vrijschop van Refaelov spatte uit elkaar op het doelhout. Tot De Ridder een kwartier voor tijd centraal vrij kon oprukken en via de binnenkant van de paal raak schoot: 1-1. Meteen daarna wrong Lamkel Ze een grote kopkans de nek om. Antwerp bleef op zoek gaan naar de winnende treffer en dat loonde. Refaelov joeg de bal heerlijk mooi in één tijd in het dak van het doel.

MOMENT - MAN - MENING
het MOMENT
van de match
De treffer van Refaelov: heerlijke goal.
de MAN
van de match
Refaelov. Matchwinnaar en één van de betere spelers tussen de lijnen.
onze MENING
over de match
Antwerp domineerde, maar kreeg een kwartier voor het einde wel de gelijkmaker binnen. Uiteindelijk zorgde een slotoffensief toch nog voor drie punten.