Het management van de Pro league heeft beslist om de stand van de topscorer definitief af te sluiten na de finale van Play-Off 2.

Deze beslissing werd gemaakt vanwege de volgende reden. Zulte Waregem, het team van huidige topschutter Harbaoui, zal in de reguliere competitie en Play-Off 2 een wedstrijd minder spelen vanwege het forfait van Lierse. Zulte Waregem heeft nog geen twee wedstrijden tegen Lierse afgewerkt in Play-Off 2A. Die wedstrijd stond geprogrammeerd op speeldag 10, maar gaat dus niet door.

Teddy Chevalier, de dichtste rivaal van Harbaoui in de topschuttersstand, heeft met KV Kortrijk al wel tweemaal tegen de Pallieters gespeeld en heeft dus wel zijn optreden kunnen maken in 40 competitiewedstrijden.

Geen 40 competitiewedstrijden dus voor Harbaoui, maar omdat Zulte Waregem de finale van Play-Off 2 speelt kan hij wel aan 40 partijen geraken. Op die manier hebben beide spelers over het hele seizoen gezien evenveel wedstrijden kunnen spelen. De teller van Harbaoui staat op 22 treffers, die van Chevalier op 21.