Antwerp heeft woensdagavond in eigen huis nipt afstand genomen van Eupen. De wedstrijd leek in een gelijkspel te eindigen, maar Owusu knikte in de toegevoegde tijd de 2-1 tegen de netten.

Antwerp opende na luttele seconden bijna de score, maar Owusu kon een scherpe voorzet net niet in doel tikken. Eupen herstelde nadien het evenwicht en de toeschouwers bleven een tijdje op hun honger zitten. Vlak na het uur brak Ardaiz de wedstrijd dan toch open. Na een Eupense vrijschop pakte hij uit met een indrukwekkende rush, om tenslotte koelbloedig de 1-0 tegen de netten te werken. Antwerp probeerde de adem van de bezoekers meteen af te snijden, maar Batubinsika duwde enkele minuten na de openingstreffer de bal net naast de tweede paal. Eupen zag even sterretjes. Met de rust in zicht bediende Haroun de vrijstaande Habran, die zijn poging tegen de paal mikte. De thuisploeg zou uiteindelijk met een nipte voorsprong de kleedkamers opzoeken.

Vlak na de pauze kreeg Niangadou, op aangeven van Hairemans, al meteen een goede kans om de voorsprong te verdubbelen, maar hij tikte de bal naast het doel. Even later probeerde hij het vanop afstand, opnieuw zonder succes. De bezoekers konden daar weinig tegenover zetten. Verder dan een poging van Tokoyawa die in het zijnet belandde, kwamen de Panda?s na een dik uur spelen niet. Antwerp ging echter op zijn lauweren rusten en kreeg tien minuten voor affluiten de rekening gepresenteerd. Toyokawa stond op de juiste plek en werkte aan de tweede paal de 1-1 tegen de netten. De wedstrijd leek op een gelijkspel te eindigen, tot invaller Jaadi in de toegevoegde tijd het hoofd van Owusu vond. De aanvaller knikte de bevrijdende 2-1 achterwaarts voorbij Mbiaye en bezorgde de thuisploeg alsnog de drie punten.