Met nog drie speeldagen in de Jupiler Pro League Play-Offs voor de boeg komen nog drie spelers in aanmerking om zich op het eind van het seizoen tot Gouden Stier te kronen.

Teddy Chevalier ligt nog altijd in polepositie. De spits van KV Kortrijk heeft 21 doelpunten achter zijn naam staan. Afgelopen weekend kwam hij niet tot scoren en dat geldt ook voor zijn eerste achtervolger Hamdi Harbaoui (Zulte Waregem), wiens teller op 19 treffers staat.

Ook Isaac Thelin staat sinds zaterdagavond op 19 doelpunten. De Zweedse spits van Waasland-Beveren trof twee keer raak in de met 3-2 gewonnen match tegen Moeskroen.

Kaveh Rezaei (Charleroi) en Abdoulay Diaby (Club Brugge) delen de vierde plaats met 15 goals. Zij zullen stevig uit hun sloffen moeten schieten als ze nog in de top-3 willen komen.

In het klassement van de Pro Assist Century 21 is niets veranderd dit weekend. Ruud Vormer (Club Brugge) leidt met 16 assists voor Ryota Morioka (Anderlecht) met 13 assists. Sinan Bolat (Antwerp) voert nog altijd het klassement van de Clean Sheets aan met 14 clean sheets. Lovre Kalinic (AA Gent) hield 13 keer de netten schoon en staat tweede.