Op speeldag 7 in Play-Off 2B heeft Antwerp z'n laatste strohalm op groepswinst gegrepen. De Great Old haalde het met 1-2 bij leider Lokeren.

Filipovic zorgde voor het eerste gevaar door een hoekschop naast te koppen. Aan de overkant scoorde Rodrigues met het hoofd, maar terecht afgekeurd wegens buitenspel. In de slotfase van de eerste periode kon Bolat een schot van Cevallos niet klemmen en dat zorgde voor een chaotische fase voor doel waarna een bezoekende verdediger uiteindelijk de bal van de lijn wist te werken. Lokeren maakte het meeste aanspraak op een doelpunt en De Ridder knalde ook nog eens hard tegen de paal. Toch had het halverwege nog anders kunnen uitzien, want De Wolf moest uitpakken met een goede redding op een poging van Rodrigues.

In de tweede helft kreeg Antwerp de beste kansen. Rassoul speelde te kort terug, Ardaiz zat ertussen, maar doelman De Wolf kwam goed uit z'n doel en trapte buiten. Habran was twee keer binnen de vijf minuten erg gevaarlijk, maar krulde telkens naast. Uiteindelijk lukte het toch voor de Great Old: op een counter liep Ardaiz iedereen eraf en na een tussenkomst van De Wolf wist Siani toch te scoren. Lang kon Antwerp niet genieten van die voorsprong, want Cevallos pakte knap mee en trapte schuin via Bolat de gelijkmaker op het bord. In de toegevoegde tijd stak Antwerp de zege op zak nadat Haroun mooi aflegde voor Owusu en die laag binnentrapte.

MOMENT - MAN - MENING
het MOMENT
van de match
Het mooie doelpunt van Cevallos, met de hak meegenomen.
de MAN
van de match
De Ridder, maar helaas voor hem wel in het verliezende kamp.
onze MENING
over de match
In de tweede helft kreeg Antwerp de beste kansen, maar het ontsnapte voor de pauze wel aan een achterstand. Door de zege blijft de Great Old kans maken op de groepswinst.