Waasland-Beveren en OHL hebben bewezen dat niet alle wedstrijden in Play-Off 2 doelpuntenfestijnen zijn. Een 0-0 waarin vooral de slotfase kon bekoren.

Op speeldag 6 van Play-Off 2A ging Waasland-Beveren bij OH Leuven op zoek naar de eerste driepunter van de nacompetitie. De Leuvenaars wilden dan weer bewijzen dat ze het niveau van de Jupiler Pro League aankunnen. De eerste helft was er echter een zonder veel doelgevaar. Al na drie minuten viel de grootste kans van die helft te noteren. Maertens, de jonge aanvaller van OHL, kopte goed, maar zijn poging strandde op het doelhout. Na die kans zakte het tempo al weg en kregen we vooral middenveldvoetbal te zien. Beide coaches hadden hun troepen dus goed georganiseerd.


Na de rust kwam er iets meer tempo in de wedstrijd en waren het de Waaslanders die het meest nadrukkelijk op zoek gingen naar een doelpunt. De voorzet van Jans vond het hoofd van Thelin, maar de lange Zweedse spits kopte de bal binnen het bereik van Kawin. Aan de overkant stond ook Goblet goed te keepen. De ingevallen Storm kon helemaal alleen naar doel lopen en had tijd genoeg om te besluiten. Goblet kwam goed uit en Storm trapte pal op de Wase doelman.

Het venijn van deze match zat in de staart. Eerst moest de Thaise doelman van OHL zich nog een keer onderscheiden. Verstraete had de 0-1 aan de voeten maar zijn poging van vlakbij werd gekeerd door Kawin. Daarna moest Goblet een afstandsschot wegboksen en had hij een goede beenveeg in huis na het schot van invaller Casagolda. Beide ploegen gingen nog wel op zoek naar een verlossend doelpunt en er viel veel ruimte, maar de 0-0 bleef op het bord.