Antwerp heeft woensdagavond een nipte overwinning geboekt op het veld van Eupen. The Great Old haalde het met 0-1 dankzij een doelpunt van Owusu.

Antwerp nam het heft in handen, maar kon geen uitgespeelde doelkansen creëren. De bezoekers dreigden met wat afstandsschoten zonder Van Crombrugge echt in gevaar te brengen. Op het uur kwam The Great Old dan toch op voorsprong. Ardaiz zette een dribbel op en bediende man in vorm Owusu, die de bal in de linkerbovenhoek mikte. De thuisploeg stelde daar niets tegenover en zocht de kleedkamers op zonder één schot op doel te lossen.

Eupen tapte uit een ander vaatje in de tweede helft. De Panda's herstelden het evenwicht, maar het was Antwerp dat al snel bijna op 0-2 kwam. Ardaiz zag zijn schot afwijken en tegen de lat stranden. Eupen reageerde met een verraderlijke bal van Koné. Bolat verkeek zich op de poging en Batubinsika moest Schouterden in de herneming van de gelijkmaker houden. Vlak na het uur moest de Antwerp-doelman zich onderscheiden op een gekruist schot van Diagne.

Uiteindelijk hielden de bezoekers eenvoudig stand. De wedstrijd eindigde op 0-1, een derde zege voor Antwerp tegen Eupen dit seizoen.