Waasland-Beveren blijft het bijzonder moeilijk hebben in Play-Off 2A. De Waaslanders, één van de revelaties tijdens de reguliere competitie, verloren in eigen huis van een fris OH Leuven.

Waasland-Beveren greep dan wel net naast deelname aan Play-Off 1, maar daar was OH Leuven in de eerste helft zeker niet van onder de indruk. De bezoekers speelden vrank en vrij. Storm en Dequevy maakten het de piepjonge defensie van Beveren knap lastig. Toch was het Julien Gorius die de Leuvenaars liet juichen. De Fransman toonde dat hij nog niets ingeboet heeft van zijn techniek en plaatste een vrije trap perfect in de winkelhaak voorbij Roef die kansloos was.

Waasland-Beveren probeerde om het niveau op te krikken, maar de bezoekende doelman Thamsatchanan kwam nooit in de problemen.

De Waaslanders probeerden meteen in de tweede helft om op gelijke hoogte te komen, maar het was opnieuw OHL dat de netten liet trillen. Nikola Storm werkte een perfect uitgevoerde counter knap af. Het signaal voor Sven Vermant om met Van Damme en Verstraete vers bloed te brengen. Een keuze waar de oefenmeester van Beveren al snel spijt van kreeg. Van Damme moest na amper 4 minuten het veld al verlaten na een wilde tackle op het been van Moore. Meteen game over voor Waasland-Beveren dat zo puntenloos blijft in Play-Off 2A.

MOMENT - MAN - MENING
het MOMENT
van de match
De rode kaart van invaller Joachim Van Damme. Hij stond amper 4 minuten op het veld. Nadien kon Waasland-Beveren geen vuist meer maken.
de MAN
van de match
Nikola Storm was een constante gesel voor de verdediging van Waasland-Beveren. Hij nam alle twijfels weg na een perfect uitgevoerde counter én deed bovendien ook zijn verdedigend werk. Puike prestatie.
onze MENING
over de match
Een meer dan terechte zege voor OH Leuven. De bezoekers begonnen vrank en vrij aan de wedstrijd en waren méér dan de evenknie van Waasland-Beveren.