Speeldag 10 van de Jupiler Pro League was opnieuw goed voor enkele opvallende statistieken.

Club Brugge heeft al 25 keer gescoord dit seizoen, een record in de Jupiler Pro League. Het scoorde minstens twee keer in elk van zijn negen overwinningen.

RSC Anderlecht heeft drie Jupiler Pro League-matchen op een rij gewonnen. Daarvoor had het nog maar twee van zijn zeven wedstrijden gewonnen dit seizoen.

Mbaye Leye (1 goal en 1 assist tegen Sporting Charleroi) was al betrokken bij 7 van de 13 doelpunten van KAS Eupen dit seizoen.

De 29 schoten van KRC Genk was het hoogste aantal pogingen in één match van de Jupiler Pro League dit seizoen.

Vijf van de voorbije acht confrontaties in de Jupiler Pro League tussen Sporting Lokeren en STVV eindigden op een gelijkspel.

KAA Gent won zijn eerste thuiswedstrijd dit seizoen. Het scoorde voorheen slechts een goal in zijn eerste vier thuismatchen in de Jupiler Pro League samen.

Standard had slechts drie doelpunten gemaakt in zijn voorbije zeven Jupiler Pro League-matchen sinds de start van de competitie.

Antwerp heeft nu 18 punten na 10 matchen in de Jupiler Pro League. Dat zijn vijf punten meer dan ze vorig seizoen hadden na evenveel matchen in de Proximus League.