Op speeldag 7 heeft Antwerp voor het eerst in vier uitduels niet kunnen winnen. Lokeren sleepte in de laatste tien minuten nog een gelijkspel uit de brand op Daknam.

De eerste kans voor Antwerp was ook meteen raak in de twaalfde minuut: Verhulst kon eerst nog uitstekend redden op een poging van Haroun, maar in de herneming kopte Owusu raak. Rodrigues stuurde Arslanagic even later slim in het straatje, Verhulst dook eerder op de bal. Antwerp scoorde zelfs een tweede keer, dat doelpunt van Dequevy ging niet door na een fout van Owusu op Filipovic. Owusu haalde met zijn linker eens uit van buiten de zestien, niet ver over het doel. Aan de overkant wou Miric een strafschop, Boterberg wuifde het protest terecht weg. Zo ging de Great Old rusten met een nipte voorsprong.

Na de pauze ging Lokeren op zoek naar de gelijkmaker. Bolat moest ingrijpen op pogingen van De Ridder en Overmeire. Miric kopte een voorzet via een verdediger maar nipt naast. Invaller De Sutter claimde eerst een strafschop nadat hij werd aangelopen in de zestien, maar bewees even later toch z'n waarde. Hij verlengde een lange bal van Filipovic in de loop van Miric en die werkte voorbij Bolat: 1-1. In de slotseconde ontsnapte Antwerp nog aan de nederlaag toen doelman Bolat na een hoekschop de bal op de lijn pakte.

MOMENT - MAN - MENING
het MOMENT
van de match
Bolat die in de slotseconde redding bracht op de lijn.
de MAN
van de match
De Ridder. Veel gevaarlijke acties vertrokken bij hem.
onze MENING
over de match
Antwerp leek lang op weg naar een 12 op 12 op verplaatsing, maar Lokeren werd in de tweede helft beloond voor z'n aanvalsdrift met een puntje.