Promovendus Antwerp maakt zich geen zorgen over de staat van de Bosuil voor de match vrijdagavond tegen Anderlecht. Uit een inspectie van de ordediensten bleek dat er nog enkele aanpassingen nodig zijn, maar volgens de club zal dat gaan probleem zijn.

Politie, brandweer en Binnenlandse Zaken brachten vanmiddag een bezoek aan het vernieuwde Bosuil-stadion. De overheidsdiensten namen het stadion, en dan vooral de veranderingen eraan, nauwkeurig onder de loep.

Ze zagen vooruitgang, maar formuleerden ook enkele opmerkingen die voor de openingswedstrijd van vrijdag in orde moeten worden gebracht. "Onze club maakt zich geen zorgen over de wedstrijd tegen Anderlecht van vrijdagavond", laat Antwerp op haar website optekenen. Vrijdag volgt overdag nog een nieuwe controleronde.

Er wordt ondertussen op de Bosuil ook werk gemaakt van comfort- en verfraaiingswerkern zoals extra verlichting in de stadionomgeving, vernieuwing van het scorebord, nieuwe LED-boarding rond het veld en verhoging van het sanitair comfort. "Ondanks de omvang van deze werken staan we nog steeds voor op schema."