Nottingham Forest heeft de transfer van doelman Liam Bossin bekendgemaakt. De 21-jarige Bossin was vierde keeper bij Anderlecht en tekende in Nottingham een contract voor twee seizoenen.

Bossin, de zoon van een Ierse moeder en een Belgische vader, zou bij Anderlecht na Matz Sels, Frank Boeckx en Mile Svilar de vierde doelman zijn komend seizoen. De Brusselaars verzetten zich dan ook niet tegen een vertrek naar de Engelse tweedeklasser.

De 21-jarige Bossin is een jeugdproduct van WS Woluwe, intussen omgevormd tot WS Brussel. Op het einde van het seizoen 2012-2013 speelde hij drie competitiewedstrijden in de Proximus League voor het team uit Woluwe, waarna Anderlecht hem wegplukte uit het Fallonstadion. Bij paars-wit kwam de doelman echter nooit tot een officiële wedstrijd.

Nottingham Forest beëindigde de Championship vorig seizoen als 21ste en kon zich slechts op basis van het doelsaldo handhaven. De tweevoudig winnaar van de Europacup I telt met de Griekse spits Apostolos Vellios (ex-Lierse) nog één oude bekende van de Jupiler Pro League in haar rangen.