Op de laatste speeldag in Play-Off 2B heeft Roeselare met 3-2 gewonnen tegen Eupen. In de slotfase scoorde topschutter Onyekuru nog twee keer voor de Panda's.

Al vroeg in de match verlengde Cornet een verre bal van Schmisser tot bij Godwin die goed meepakte en laag binnenschoof. De toon was meteen gezet. Aan de overkant schoot Jeffren twee keer in de handen van Coppens. Na een prachtige actie van Onyekuru werd opnieuw Jeffren vrijgespeeld aan de rechterkant, maar hij krulde met zijn linker nipt naast. Daarna viel het even stil en op slag van rust wist een sterke Samyn centraal Brouwers te bereiken: de Limburger trapte via de paal raak.

In de tweede helft hoopte Onyekuru zijn doelpuntentotaal aan te dikken. Na een aflegger van Wague werd een poging van de Nigeriaan afgeblokt. Na een heerlijke controle kon Onyekuru uithalen, de redding van Coppens was nodig. De doelman was ook snel tegen de grond op een afstandspoging van Bassey. Toch viel de goal aan de overkant: centrale verdediger Zolotic kopte een voorzet van Lecomte van in de kleine rechthoek tegen de netten. Jeffren zette Coppens nog een paar keer aan het werk en toen iedereen zich al bij het resultaat had neergelegd schoot Onyekuru nog wakker: hij scoorde uit een strafschop en een kopbal na een hoekschop en de 3-3 werd nog terecht afgekeurd wegens nipt buitenspel.

MOMENT - MAN - MENING
het MOMENT
van de match
De (terecht) afgekeurde 3-3 van Onyekuru, waarmee hij mogelijk alleen topschutter in de JPL had kunnen worden. De Nigeriaan ging protesteren bij de lijnrechter, maar deed dat erg sportief en met een handdruk.
de MAN
van de match
Samyn. Speelde sterk op de rechterflank bij de West-Vlamingen.
onze MENING
over de match
Roeselare toonde zich erg efficient en won daarom verdiend al had het zomaar nog op 3-3 kunnen eindigden. Eupen vergat gewoon vaker te scoren uit een resem kansen.