Lukasz Teodorczyk lijkt met twee extra doelpunten op weg om de nieuwe Gouden Stier te worden. Zijn ploegmaat Soufianne Hanni is de nieuwe leider in de Pro Assist Century 21, Frank Boeckx verliest de leiding in de Texaco Clean Sheet aan Colin Coosemans.

Donderdag was het eindelijk zover. Lukasz Teodorczyk van kersvers kampioen Anderlecht maakte zijn eerste doelpunt in de Play-Offs. Geen een zonder twee dacht de Pool, en hij legde prompt een tweede goal binnen. Teodorczyk totaliseert nu 22 doelpunten in het klassement voor de Gouden Stier. Daarmee staat hij twee doelpunten voor op Henry Onyekuru (KAS Eupen) die de druk opvoerde. Woensdag legde de Nigeriaan er eentje binnen tegen Moeskroen en scoorde zo al 20 doelpunten dit seizoen. Orlando Sa, Mbaye Leye en Jelle Vossen volgen op de derde plek met elks 16 doelpunten.

Soufianne Hanni is de nieuwe leider in het klassement van de Pro Assist Century 21. De Algerijn van Anderlecht leverde donderdag twee assists af in de titelwedstrijd tegen Charleroi en springt zo over zijn ploegmaat Youri Tielemans en Siebe Schrijvers naar de eerste plek.

Colin Coosemans is dan weer alleen leider in de Texaco Clean Sheet. De doelman van KV Mechelen slikte geen doelpunt in de thuiswedstrijd tegen Union. Zijn dichtste concurrent Frank Boeckx moest wel een doelpunt bij Charleroi incasseren. Coosemans heeft zo een keer meer een clean sheet (14 t.o.v. 13) behaald.