De 0-0 van leider Anderlecht tegen AA Gent zondag op de zesde speeldag van Jupiler Pro League Play-Off 1 zorgde voor gemengde gevoelens bij Leander Dendoncker en Sofiane Hanni.

"We zijn niet ontgoocheld maar we zijn ook niet helemaal tevreden", verklaarde Hanni op RSCAtv. "Ik heb twee goede kansen gehad. De eerste schoot ik niet hard genoeg. De tweede was wel goed maar daar kwam de doelman knap tussen. Er zijn nog vier matchen en 12 punten. Niets is gebeurd, we hebben nog een mooie voorsprong maar zullen moeten vechten tot het einde."

Leander Dendoncker denkt dat een gelijkspel een terechte uitslag is. "Ik denk dat we tevreden mogen zijn met dit punt. Op basis van kansen hadden we kunnen winnen. Maar een gelijkspel is het juiste resultaat. We wisten dat het moeilijk ging zijn. We spelen altijd om te winnen maar hier was het echt belangrijk dat ene punt te halen.

Op vier speeldagen van het einde heeft Anderlecht 5 punten voorsprong op AA Gent. Club Brugge kan maandagavond tot op 4 punten naderen als het wint van Zulte Waregem.
Kapitein Sofiane Hanni was het daarmee eens.