De Pro League heeft de kalender van de Jupiler Pro League Play-Offs onthuld. Jupiler Pro League Play-Off 1 start op vrijdag 28 maart met Club Brugge-Lokeren. Zondag ontvangt leider Standard Anderlecht.

Standard begint aan Jupiler Pro League Play-Off 1 met 34 punten. Eerste achtervolger Club Brugge start met 32 punten en kan dus mits een zege tegen Lokeren op 28 maart over Standard wippen en zo de druk leggen bij de Rouches, die twee dagen later op Sclessin Anderlecht bekampen. Op zaterdag 29 maart ontvangt KRC Genk Zulte Waregem.

Nog op 29 maart worden de eerste wedstrijden van Jupiler Pro League Play-Off 2 gespeeld. In groep 2A treft Waasland-Beveren Lierse en komt AA Gent uit tegen KV Oostende. In groep 2B is Kortrijk-Cercle Brugge de openingsmatch. Een dag later, op zondag 30 maart, is er KV Mechelen-Charleroi.

Alle ploegen in Jupiler Pro League Play-Off 2 starten met 0 punten. De twee groepswinnaars spelen op 9 en 18 mei een dubbele confrontatie tegen elkaar. De winnaar daarvan neemt het in de Jupiler Pro League Play-Off Finale op tegen het nummer vier of vijf in de eindstand van Jupiler Pro League Play-Off 1.

Jupiler Pro League Play-Off 3 gaat op zaterdag 29 maart van start met de eerste van maximaal vijf confrontaties tussen OH Leuven en Bergen. De Leuvenaars, die 15de werden in de reguliere competitie, starten met een bonus van 3 punten op rode lantaarn Bergen. De winnaar van Jupiler Pro League Play-Off 3 speelt een eindronde met drie tweedeklassers.