zondag 20.11.2016 20:00 #CHALOK
Einde
(2-1)
94'

EINDE
De scheidsrechter maakt een einde aan de wedstrijd. Charleroi houdt de drie punten thuis na een 2-1 overwinning tegen Lokeren. De bezoekers probeerden in de toegevoegde speeltijd nog een slotoffensief op te zetten, maar dat was te laat.

In
In
Gele kaart
82'

Benavente zet Fall met een steekbal voor doel, maar de Senegalees heeft te veel tijd nodig en geeft Maric de kans om de bal te ontzetten. Charleroi had hier de wedstrijd kunnen beslissen.

75'

Straatman gooit de bal voor doel, waar Hupperts doelman Penneteau niet kan verontrusten.

In
In
69'

Lokeren laat de gelijkmaker liggen. Na een één-tweetje met De Sutter kan De Ridder voorzetten. Straatman zet zijn tenen tegen de lage schuiver, maar Penneteau houdt de thuisploeg recht.

In
67'

De toeschouwers blijven op hun honger zitten. Voor Charleroi moet het niet meer, Lokeren is niet in staat een aanval in mekaar te steken.

62'

Kristinsson grijpt in en haalt Maric naar de kant voor Tom De Sutter.

In
55'

Lokeren moet komen, maar geraakt niet in de zone van de waarheid. Charleroi heeft de wedstrijd in handen.

52'

Fall kan uitbreken en probeert Pollet te bereiken, maar slaagt daar niet in. Charleroi neemt opnieuw de beste start.

Gele kaart
49'

N'Ganga belet Galitsios van een snelle inworp en krijgt als eerste Charleroi-speler een gele kaart onder de neus geduwd.

47'

Marcq probeert het met een afstandsschot en ziet de bal enkele meters naast het doel verdwijnen.

46'

AFTRAP TWEEDE HELFT
De bal rolt opnieuw in Charleroi. Kan Lokeren de thuisploeg nog van de overwinning houden?

45'

RUST
Rusten geblazen in Charleroi. De thuisploeg zoekt met een 2-1 voorsprong de kleedkamer op. Lokeren kwam op voorsprong via Miric, maar Fall en Pollet keerden de rollen om.

43'

Pollet neemt de rol van aangever op en probeert Tainmont vrij te spelen met een hakje. Maric kan het de bal maar net ontzetten.

Doelpunt
39'

DOELPUNT
Tainmont verstuurt opnieuw een voorzet richting Pollet, die deze keer wel bij de bal kan en de 2-1 onhoudbaar in doel kopt.

35'

Het is alweer even wachten op doelgevaar in Charleroi. Lokeren heeft uiteindelijk toch wat vat gekregen op de wedstrijd.

Gele kaart
29'

Charleroi neemt het heft weer in handen en Lokeren heeft de nodige moeite om de thuisploeg af te stoppen. Persoons en Overmeire liepen in de korte periode sinds de gelijkmaker al tegen een gele kaart aan.

Gele kaart
23'

DOELPUNT
De wedstrijd is helemaal opengebroken. Charleroi komt meteen op gelijke hoogte via Fall, die aan de tweede paal met een goede reactie de 1-1 in doel glijdt.

Doelpunt
Doelpunt
20'

DOELPUNT
Het zijn de bezoekers die, tegen de gang van het spel in, de score openen op Mambourg. Skulason verstuurt een prima voorzet richting de kleine rechthoek, waar Miric voor zijn tegenstander komt en de bal in doel devieert.

15'

Charleroi eist de bal op en probeert nu en dan de neus aan het venster te steken. Aan de steun van de fans zal het niet liggen. Het stadion zit goed vol op deze zondagavond en het publiek zet zich vol achter de Zebra's.

9'

Ninis probeert het in de herneming met een afstandsschot. De bal rolt enkele meters naast het doel over de achterlijn.

5'

Marcq verstuurt een voorzet richting Pollet, die een duw van Maric in zijn rug voelt. De aanvaller gaat neer en de thuisfans schreeuwen om een strafschop. Daar gaat scheidsrechter Lambrechts niet op in.

1'

AFTRAP
De bal rolt op Mambourg. Duikt Charleroi opnieuw de top 6 binnen?

0'

VRAAGTEKEN BIJ HUPPERTS
Hupperts (heupbuiger) onderging een echo en een scan. Hij is twijfelachtig voor het duel met Charleroi.

0'

UITVERKOCHT
Dankzij een actie via de clubsponsors is het stadion helemaal uitverkocht voor de wedstrijd tegen Lokeren.

Head to Head

Gewonnen
10
Verloren
12

28

Gespeeld
Gelijk

6

Gewonnen
12
Verloren
10

Recente ontmoetingen