zaterdag 18.02.2017 20:00 #MOUWBE
Einde
(1-1)
94'

EINDE
Scheidsrechter Smet fluit af. Waasland-Beveren pakt drie gouden punten dankzij Camacho en Langil.

93'

Mohamed neemt een afvallende bal meteen op de slof. Zijn schot wijkt nog even af en gaat in hoekschop. Op die corner kan Delac koppen, maar hij knikt naast.

In
91'

Doelpuntenmaker Langil gaat naar de kant. Moren mag de resterende minuten vol maken.

90'

Er komen drie minuten bij.

89'

Goblet zit niet goed bij een voorzet, maar zijn foutje wordt niet afgestraft. Op de tegenaanval spelen Boljevic en Gano de kans slecht uit.

85'

Hubert neemt een afvallende bal meteen op de slof. Zijn botsend schot gaat enkele meters naast het doel.

In
84'

Bij Waasland-Beveren staat Cerigioni zijn plaats af aan Boljevic.

Doelpunt
81'

DOELPUNT
De wedstrijd lijkt dan toch geen gelijkspel te zullen worden. Langil vertrekt vanop eigen helft en snijdt naar binnen. Hij mikt naar de verste hoek en laat Delac kansloos achter.

80'

We zitten in de laatste tien minuten van de wedstrijd. Dit duel lijkt op een gelijkspel te zullen afstevenen.

In
78'

De thuisploeg gooit zijn laatste wissel in de strijd. Trezeguet gaat naar de kant voor Nkaka.

73'

Gano verovert het leer en stoomt op richting het strafschopgebied. De spits kan meegeven met Cerigioni, maar trapt zelf in de handen van Delac.

71'

Moeskroen geraakt nog eens in de buurt van Goblet. Peyre kan koppen op een hoekschop, maar de bal valt via de schouder van Buatu in de armen van Goblet.

66'

Gano heeft al de nodige robbertjes uitgevochten met zijn bewakers. Voorlopig fluit Smet steeds in het voordeel van de Moeskroense verdedigers.

In
62'

Moeskroen gooit een verse speler op het veld. Markovic staat zijn plaats af aan Mohamed.

60'

Waasland-Beveren komt meer en meer opzetten. Cerigioni krijgt de bal met een gelukje voor zijn voet. Hij twijfelt vervolgens niet en knalt stevig op doel. Delac redt met een vuist.

58'

De tweede helft is voorlopig aangenaam om te volgen. Ditmaal waagt De Schutter zijn kans vanop respectabele afstand. Ook zijn schot vindt het doelkader niet.

55'

Langil wapent zijn schot vanop ruime afstand. Delac ziet de bal enkele meters naast zijn doel vliegen.

54'

Moeskroen breekt snel uit via Trezeguet. Markovic snijdt het strafschopgebied binnen, maar knalt vervolgens onbesuisd naast.

52'

Myny glijdt op snelheid langs Peyre. De middenvelder duwt de bal net iets te ver voor zich uit waardoor Delac in zijn voeten duikt.

Gele kaart
49'

Peyre gaat aan het truitje van Gano hangen. De verdediger vliegt op de bon.

Penalty
47'

Moeskroen-trainer Rednic is tijdens de rust ook naar de tribune verwezen. Hij protesteerde tijdens de rust te nadrukkelijk bij scheidsrechter Smet.

In
46'

Bij Moeskroen is Arslanagic in de kleedkamer gebleven. Simic komt hem aflossen.

46'

AFTRAP TWEEDE HELFT
De tweede helft gaat van start.

45'

RUST
We duiken de kleedkamer in met een gelijke stand. Kabasele bracht Moeskroen halverwege de eerste helft op voorsprong. In de toegevoegde tijd hing Camacho de bordjes gelijk met een strafschop.

45'

DOELPUNT
Camacho zet zich achter de bal en stuurt Delac de verkeerde kant op. De gelijkmaker is een feit.

45'

STRAFSCHOP
Waasland-Beveren krijgt nu toch een strafschop. Arslanagic komt duidelijk te laat bij Myny. Smet wijst deze keer wel naar de stip.

45'

Er komt vier minuten toegevoegde tijd bij.

41'

Waasland-Beveren schreeuwt om een strafschop. Langil brengt voor tot bij Gano. De spits wordt duidelijk aan de trui getrokken, maar Smet geeft geen krimp.

40'

Moeskroen heeft de wedstrijd onder controle. De thuisploeg neemt het meeste initiatief, al loopt het vaak fout in de zone van de waarheid. Waasland-Beveren trekt ver terug waardoor de counters er moeizaam uitkomen.

35'

Tweemaal doen de verdedigers prima hun werk. Buata blokkeert een trap van Kabasele. Aan de overkant staat Arslanagic tussen een schot van Langil en het doel.

31'

Waasland-Beveren weet van geen hout pijlen maken. Moeskroen zet de verdediging onder druk en komt dicht bij een tweede doelpunt. Markovic trapt vanuit een scherpe hoek op doel, maar Goblet staat op de goede plaats.

28'

Waasland-Beveren reageert met een schot van Cools. De middenvelder jaagt de bal zonder overtuiging over het doel van Delac.

Doelpunt
26'

DOELPUNT
Moeskroen verzilvert het overwicht met een doelpunt. Kabasele wordt in de rug van de verdediging gestuurd. Hij trapt de bal via het been van Goblet tegen de touwen.

24'

Daar is de eerste kans van de wedstrijd. Trezeguet snijdt naar binnen en viseert de verste hoek. De bal lijkt perfect binnen te draaien, maar Goblet schudt een prachtige redding uit zijn handschoen.

23'

De thuisploeg zet even de turbo aan. Arslanagic komt enkele centimeters te kort om een voorzet richting doel te kunnen deviëren.

22'

De verzorging van Arslanagic is na goed vijf minuten afgehandeld. De wedstrijd kan opnieuw beginnen.

Gele kaart
17'

Gano gebruikt zijn elleboog in duel met Arslanagic en vliegt als eerste speler op de bon. Door de gele kaart is Gano bovendien geschorst voor de volgende wedstrijd tegen KV Kortrijk.

14'

Goblet krijgt een voorzet niet ver genoeg weggeslagen. Daardoor probeert Trezeguet de bal in één tijd in doel te lepelen, maar zijn poging is te hoog en eindigt achter het doel.

13'

De openingsminuten leverden vooralsnog geen spektakel op. De doelmannen hebben nog geen bal moeten pakken.

8'

Ditmaal levert een voorzet aan Moeskroense zijde bijna gevaar op. Trezeguet brengt voor, maar Diedhiou komt te kort om te kunnen koppen.

7'

Langil kapt naar zijn rechtervoet en brengt de bal voor doel. Gano springt wel, maar de voorzet is toch zo'n twee meter te hoog.

4'

Deze degradatiewedstrijd is vooral voor Moeskroen erg belangrijk. De rode lantaarn heeft vier punten achterstand op Westerlo en zes punten op tegenstander Waasland-Beveren. Winnen is dus eigenlijk een must.

1'

AFTRAP
Het kelderduel tussen Moeskroen en Waasland-Beveren is van start gegaan.

0'

SELECTIE WAASLAND-BEVEREN
Goblet, Demir, Camacho, Buatu, Jans, Marquet, Cools, Langil, Cerigioni, Myny, Gano, Köteles, Janssens, De Schutter, Morren, Caufriez, Dhont, Ampomah, Boljevic, Ndiaye, Schwartz.

0'

SELECTIE MOESKROEN
Delac, Vojvoda, Arslanagic, Peyre, Huyghebaert, Markovic, Tirpan, Hubert, Trezeguet, Diedhiou, Matulevicius, Manea, Mohamed, Miya, Selak, Stojanovic, Tirpan, Nkaka, Defourny, Simic, Kabasele, Dione

Head to Head

Gewonnen
3
Verloren
4

7

Gespeeld
Gelijk

0

Gewonnen
4
Verloren
3

Recente ontmoetingen